Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok mekkora resze engedi a szajbaelvezest?
es mi a tragikus benne? nem birom elkepzelni, egy folyadek hogy valthat ki ekkora undort, megiscsak egy folyadek akarhogy nezzuk...
de NEM provokacionak szantam, komolyan kerdezem ezert a leb*szasoktol kimeljetek meg
Honnan veszel te ilyet? XD
Amúgy meg nem tudom hány éves vagy, de biztos fiatal, majd rájössz hogy egy normális párkapcsolat szexuális élete attól lesz jó, hogy tiszteletben tartod, hogy a másik mit akar és mit szeret és mit NEM akar és mit NEM szeret!
Ha ennyire szájba akarsz lőni valakit, fizess egy k*rvának, plusz pénzért megteheted.
"Belehalsz ám abba, hogy ha a vége kézzel van :D"
Mar mondtam. TE SE orulnel ha a vege kezzel lenne. De erre nem irtal semmit.
Egy normalis parkapcsolat arrol is szol hogy van amit megteszunk a parunknak, olyat is ami esetleg nem annyira jo. engem az akaszt ki hogy ennyit nem birtok megtenni. Nem analt irtam. Nem szado-mazot irtam. Azt ertem, hogy zavarna. De ezt sosem fogom megerteni.
Képzeld el én jobban szeretem kézzel, mint szájjal. Nekem semmi bajom nincs azzal a befejezéssel.
Jahm max kipróbálod az új dolgokat, de ha nem tetszik, akkor egy normális pár megérti, hogy akkor nem teszed meg többet.
Mekkora barom vagy...már bocs,de ha egy lány nem akarja,akkor minek erőltetni?Neked csak az számít,hogy neked jó legyen?
Figyelj,gondolom te is undorodsz valamitől,ott van például a vér,vagy takony...örülnél ha a szájadba spriccelnék valamelyiket?
Tegyük fel,hogy egy csaj a szádba akar pisilni és te nem akarnád...mit szolnál,ha kezdené neked osztani az észt,hogy miért nem akarod,hiszen szerelmesek vagytok és ez nem is olyan undorító?
Szerintem neked is van olyan amit undorítónak tartasz és soha nem vennéd be a szádba,ha nincs akkor te ezt nem értheted meg,nincs veled mit kezdeni,valami baj van veled és akkor én kérek elnézést,hogy lebarmoztalak(de szerintem nem velem van a baj).
Lehet,hogy egyik lánynak nem undorító,a másiknak viszont igen,és erről senki nem tehet,ez pontosan olyan,hogy nekem nem tetszik ez a blúz,másnak meg igen.Ha meg valaki nem akarja,mert undorítónak találja minek kéne elviselni?Tudtommal a szex arra való,hogy élvezzük nem arra,hogy elviseljük!
"Szerintem neked is van olyan amit undorítónak tartasz és soha nem vennéd be a szádba"
Nincs ilyen. De szerintem ez pozitívum.
de honnan veszed hogy kizarolag keseru lehet?
Honnan veszed,hogy a szarnak rossz íze van?
Jaj elnézést te nem érzel undor,akkor gondolom jó ízűen megeszed a szart is.Egészségedre!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!