Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Akiknek nincsen önbizalmuk, miért?
Figyelt kérdés
Csúnyának tartod magad? Ha igen, miért?
Vagy más miatt?
Kort, nemet írjatok! Köszi!
2011. júl. 5. 15:03
11/17 anonim válasza:
Mert érzékenyebb vagyok az átlagnál, kiskoromban minden rosszat magamra vettem, mostanra már tök önbizalomhiányos vagyok. Vagyis nem érzem magam annyira! csúnyának, de van h belenézek a tükörbe és elsírom magam, de inkább ez a "béna vagyok mindenben" dolog van nálam.
15/L
12/17 anonim válasza:
Azért mert csúnyának tartom magam és mert egy fiúm volt akivel jártam mert senkinek nem jövök be. :/
13/17 anonim válasza:
Mert csúnya vagyok, senkinek nem tetszettem eddig(szerintem nem is fogok), semmiben sem vagyok jó, nem értek semmihez,béna vagyok mindenben, nem tudok kommunikálni.
L/19
14/17 anonim válasza:
Én mindig a legrosszabbra gondolok. Azt mesélem be magamnak, h úgyis nemet mond, meg ilyenek, ezért pl nem tudok csajozni. Pedig okos, jóképű és sportos vagyok (nem ego, mások szokták mondani).
15/F
15/17 anonim válasza:
túlzott megfelelési kényszer, magyarul nem annak mutatom magam aki vagyok, pesszimizmus, na meg egy kis súlyfelesleg.. 15/F
16/17 Wolfmander válasza:
Én most nem nyavalyogni/nyavajogni - elfelejtettem milyen j/ly - fogok hiába is van rá okom. Gondolom ez a kérdés amiatt van mert a kérdező is asonló cipőben jár. Nekem csak egy egyszerű tanácsom lenne az itt commentelt embereknek. Próbáljatok készíteni egy fényképet magatokról amin - tudom, hogy nem egyszerű - szépnek látod magad, vagy jó beállításban vagy. Amikor teheted a tükör helyett inkább abban nézegesd magad és föl fogod fedezni a szép/jó oldaladat, mert csak azok nem tudnak szépek lenni akik nem tudják elhinni magukról, hogy lehetnek szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!