Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok! Akiknek nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Akiknek nincsen önbizalmuk, miért?

Figyelt kérdés

Csúnyának tartod magad? Ha igen, miért?

Vagy más miatt?

Kort, nemet írjatok! Köszi!

2011. júl. 5. 15:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mert csúnya vagyok...

L/18

2011. júl. 5. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:

én azért mert betegen születtem. és így mindenki úgy néz rád mintha nem is ember lennél. vagy csak jól kiröhögnek.

22/F

2011. júl. 5. 15:13
 3/17 anonim ***** válasza:
Különösebb oka nincs..... 19/F
2011. júl. 5. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
mert a pasiknak nem leszel jó soha és úgyanúgy megnézik a nálad 10000x jobb nőket.
2011. júl. 5. 15:17
 5/17 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett az alakommal(erre mindenki rávágná hogy akkor tegyek ellene de aki az én cipőmben jár tudja hogy ez nem ilyen könnyű) és mivel még nem volt tapasztalatom fiúval nem tudom hogy egyáltalán lehetséges e hogy tetszek egynek is és bár az ismerőseim azt szokták mondani hogy szép az arcom tudjuk jól hogy a fiúknak nem az arc az elsődleges (17 éves lány)
2011. júl. 5. 15:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Pont hogy az arc az egyik legfontosabb nekik...
2011. júl. 5. 15:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Ronda vagyok, komplexusom van és nem tudok kommunikálni.
2011. júl. 5. 16:00
 8/17 anonim ***** válasza:

hogy miért? így alakult. leginkább a gyengébbik nem miatt.

23

2011. júl. 5. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Nalam a jo oreg peniszmeret a ludas... kicsinek gondolom es ezert sosem mertem csajozni.

Aztan amikor gimiben belemszeretett az osztaly egyik legszebb lanya, nem mertem vele osszejonni, mert feltem, hogy kinevet es utana persze minden presztizsemet elvesztettem a fiuk koreben is (mar ha egyaltalan volt valamennyire), meg nyilvan az is feltuno volt, hogy latvanyosan kerulom a lanyokat... es az igy beindulo cikizest, ugratast, b*zizos poenokat, sokszor tulzo beszolasokat konnyen magamra vettem es kesz is lett a totalis onbizalomhiany!!

2011. júl. 5. 16:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Senki se mondta még hogy jól nézek ki a korombeliek közül, senki se akart velem járni és semmi érdeklődést nem láttam.
2011. júl. 5. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!