Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok a tudatlan fiatal. Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a tudatlan fiatal. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Annyira sokszor olvasok itt olyan kérdéseket, amik teljesen abszurdak! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem NAGYON idegesít. És akkor mindemellé, kiderül, hogy ezeket a kérdéseket 12-16 évesek teszik fel, amikor szerintem már illendő lenne tudni, hogy lesz a baba. Ennyire felelőtlenek lennének a szülők is? Vagy nem ragad rá a gyerekre a felelősségtudat, és utólag kap észbe, hogy lehet ezt nem kellett volna? Mit gondoltok?

Ha nincs jó gondolotadot, akkor inkább ne írj! ;) Köszi

2011. júl. 4. 09:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Na itt egy jó példa a tudatlanságra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1955..

És nagyon jó válaszokat is írtak! De a kérdés az, hogy mivel ez egy anonym oldal, megfogadják-e a véleményeket, tanácsokat, vagy sem. Mivel semmilyen érzelmi kötődésük nincs a bizonyos válaszolókhoz. Anyucihoz, apucihoz, tesóhoz meg van. Ők legalább TÉNYLEG tudnának hatni a kis lelkükre.

A kapcsolatunk meg egyenlőre így jó, ahogy van. Nem kell ennél több, és erről az Ő véleményét is megkérdeztem. Majd idővel. ;)

2011. júl. 4. 10:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Az iskolai felvilágosítás is nagyon gyatra, főleg azokban az intézményekben, ahol a legnagyobb szükség lenne rá. Már negyedik osztály körül el kellene kezdeni.
2011. júl. 4. 10:31
 23/24 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Jobb, ha megfogadják. Mondjuk ritka esetekben vannak olyan válaszok, amiket jobb nem megfogadni :)

De ez az oldal sem fogja megváltani a világot :P

2011. júl. 4. 10:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Annyira hamar fel akarnak nőni a mai fiatalok,és azt is hiszik,h ők felnőttek,ha már felfeküdtek vkivel,közben pedig fogalmuk sincs,h mi az,h gyerek,felelősség vagy bármi.
2011. júl. 4. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!