Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a tudatlan fiatal. Miért van ez?
Annyira sokszor olvasok itt olyan kérdéseket, amik teljesen abszurdak! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem NAGYON idegesít. És akkor mindemellé, kiderül, hogy ezeket a kérdéseket 12-16 évesek teszik fel, amikor szerintem már illendő lenne tudni, hogy lesz a baba. Ennyire felelőtlenek lennének a szülők is? Vagy nem ragad rá a gyerekre a felelősségtudat, és utólag kap észbe, hogy lehet ezt nem kellett volna? Mit gondoltok?
Ha nincs jó gondolotadot, akkor inkább ne írj! ;) Köszi
Na itt egy jó példa a tudatlanságra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1955..
És nagyon jó válaszokat is írtak! De a kérdés az, hogy mivel ez egy anonym oldal, megfogadják-e a véleményeket, tanácsokat, vagy sem. Mivel semmilyen érzelmi kötődésük nincs a bizonyos válaszolókhoz. Anyucihoz, apucihoz, tesóhoz meg van. Ők legalább TÉNYLEG tudnának hatni a kis lelkükre.
A kapcsolatunk meg egyenlőre így jó, ahogy van. Nem kell ennél több, és erről az Ő véleményét is megkérdeztem. Majd idővel. ;)
Jobb, ha megfogadják. Mondjuk ritka esetekben vannak olyan válaszok, amiket jobb nem megfogadni :)
De ez az oldal sem fogja megváltani a világot :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!