Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a sok...

Miért van az, hogy a sok tudatlan, felelőtlen fiatal bekapcsolva hagyja a bluettoth-ot?

Figyelt kérdés
állítólag károsítja a spermiumot.egyébként én sem vok öreg,de mégis idegesít!
2010. dec. 6. 14:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Miafa?!
2010. dec. 6. 14:39
 2/19 A kérdező kommentje:
hú de rohadt értelmes vagy!inkább kockulj tovább,hülyegyerek!
2010. dec. 6. 15:26
 3/19 A kérdező kommentje:
na elmondom csak neked,hólyegyerek!a bluetooth ha bekapcsolva marad károsítja a fentleírtakat!remélem megértetted,kis szarcsimbók!
2010. dec. 6. 15:28
 4/19 anonim ***** válasza:
Akkor kapcsold ki gyorsan!
2010. dec. 6. 16:19
 5/19 A kérdező kommentje:
te vadbarom!nem ÉN hagyom bekapcsolva,hanem a hozzád hasonló kis pöc sök!
2010. dec. 6. 16:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát haver te hülye vagy. Először is miért érdekel téged más spermája? Másodszor hogy tudná károsítani a bluetooth a spermát? Harmadszor ha a bluetooth "károsítja a fentleírtakat" a sima mobiltelefon jele miért nem?
2010. dec. 6. 16:39
 7/19 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy nem az a szomorú, hogy a sok tudatlan, felelőtlen fiatal bekapcsolva hagyja a bluetoothot, hanem az, hogy azt hiszed okosabb vagy náluk mert elhiszel ilyen vadbaromságokat.
2010. dec. 6. 16:42
 8/19 A kérdező kommentje:

1.olvastam és tv-ben is hallottam,hogy káros

2.nem másoké érdekel te értetlen!kívánom neked,hogy legyél impotens az ilyen olyanoktól akik bekapcsolva hagyják!

2010. dec. 6. 16:44
 9/19 A kérdező kommentje:
jólvan,ha mutatsz írásos bizonyítékot(pl:újság,weboldal),akkor elhiszem neked,hogy nem káros,de addig nem!
2010. dec. 6. 16:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Egy mobiltelefon adóteljesítménye 900 MHz-en 2 W, 1800 MHz-en (és 2100 MHz-en (UMTS/3G)) 1 W.

A bluetooth 2,45 GHz-en MAXIMUM 0,001 W.

Tessék bizonyíték. A bluetooth jele ezerszer kisebb teljesítmény, mint a mobiltelefonoké. Ha káros lenne, már rég impotens lenne az emberek 99%-a. Na mostmár megnyugodtál, hogy senki nem akarja a bluetooth bekapcsolva hagyásával megölni a kis hímivarsejtecskéidet?

2010. dec. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!