Miért van az, hogy a sok tudatlan, felelőtlen fiatal bekapcsolva hagyja a bluettoth-ot?
Figyelt kérdés
állítólag károsítja a spermiumot.egyébként én sem vok öreg,de mégis idegesít!2010. dec. 6. 14:25
12/19 A kérdező kommentje:
16:58-ezt hol láttad?wikin?én is kitudok találni ilyeneket!adj meg egy urlt és kész!
2010. dec. 6. 17:07
13/19 anonim válasza:
Kérdező:
Én nem is kékfogazok, szóval...
14/19 anonim válasza:
Amúgy meg térjünk a kérdésre:
,,Miért van az, hogy a sok tudatlan, felelőtlen fiatal bekapcsolva hagyja a bluettoth-ot?"
Válasz:mert h*lye szegény, és le akarja meríteni a telefonját, hogy feltöltse, ezzel szórakozzon áram nevű haverjával!
Továbbá:
,,állítólag károsítja a spermiumot.egyébként én sem vok öreg,de mégis idegesít!"
ne használd a "blútuszt", a fiatalokra mondd azt, hogy aki h*lye, haljon meg!
Nagy Cucc!
15/19 A kérdező kommentje:
nem az mondtam,hogy nem használom,csak azt,hogy nem hagyom bekapcsolva egész álló nap fölöslegesen...átküldöm/fogadok a telefonra blutúszon,de aztán kikapcsolom.
2010. dec. 6. 17:56
16/19 anonim válasza:
Hol hallottad, kedves kérdező?Mert ha te kérsz írásos bizonyítékot, mi is!
17/19 A kérdező kommentje:
hogyhogy "mi is"?egy tüntetőtábor vagytok vagy mivan?!láttam a fókuszban,meg volt asszem egy újságban is.
2010. dec. 7. 14:25
18/19 anonim válasza:
Kérdező,te annyira sötét vagy,hogy a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás. És nem csak a bluetooth-os baromság miatt,hanem a fő gond a minősíthetetlen stílusoddal van.
19/19 anonim válasza:
Hát igen, ez egy hatalmas nagy felelőtlenség. Ők beleszületnek a tutiba, blútuszos telefon meg minden, és még erre is trehányak hogy kikapcsolják a blutuszt és a kis spermácskáidra vigyázzanak kedves kérdező. Ilyen felelőtlenek és így akarnak családot alapítani. Borzasztó... Amúgy kedves kérdező, ez a stílus amit te használsz, ez pedig a fogakat károsítja... ui.:veréb vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!