Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok a tudatlan fiatal. Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a tudatlan fiatal. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Annyira sokszor olvasok itt olyan kérdéseket, amik teljesen abszurdak! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem NAGYON idegesít. És akkor mindemellé, kiderül, hogy ezeket a kérdéseket 12-16 évesek teszik fel, amikor szerintem már illendő lenne tudni, hogy lesz a baba. Ennyire felelőtlenek lennének a szülők is? Vagy nem ragad rá a gyerekre a felelősségtudat, és utólag kap észbe, hogy lehet ezt nem kellett volna? Mit gondoltok?

Ha nincs jó gondolotadot, akkor inkább ne írj! ;) Köszi

2011. júl. 4. 09:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Minden szép és értelmes dolgot leírtál. A barátod nyakára nőni ? Ez mekkora hülyeség. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehet megunni a másikat, vagy a nyakára nőni, hisz minden vágya h veled lehessen nem ? Mindegy. Egyébként tényleg a szülő feladata lenne az, hogy felvilágosítsa gyermekét, de nem tudom miért kell általánosítani. Ahogy az első hozzászóló is írta, ide csak az jön akinek tényleg problémája van. Sok gyerek nem meri a szülőket kérdezni, nem akarja, hogy a szülő rosszat gondoljon róla, ezért sem beszélnek olyan dolgokról, aztán meg dicsekszik a szülő, h "az én gyermekem még nem, ő még jó kislány/fiú"
2011. júl. 4. 10:09
 12/24 A kérdező kommentje:
És ebből az utolsó kijelentésből következik akkor az, ha Te képed voltál utánaolvasni, ők miért nem? Tudom, sokkal egyszerűbb bumm feltenni a kérdést, és megtudom amit akarok. De annyi ilyen kérdés volt már! És ezért is látom soknak, mert sokszor felteszik.
2011. júl. 4. 10:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, az utolsó bejegyzés 10:08-hoz ment volna.
2011. júl. 4. 10:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik, a szülő-gyerek kapcsolat hiánya. Miért akarnak a tinik olyan hamar felnőni? Miért nincs annyi eszük, hogy ne a divat után menjenek? Így érzik jól magukat? Így tudnak beilleszkedni?
2011. júl. 4. 10:14
 15/24 anonim ***** válasza:
Értem én a problémádat, de ez mindig is így lesz. Pedig szerintem az interneten sokkal pontosabb lírás van mindenről, mert itt a hülye kérdésekhez sokszor nem írnak normális választ.
2011. júl. 4. 10:16
 16/24 Smartguy86 ***** válasza:
10:09 - Igen, és ez végső soron azért van, mert a szülők egymás között is pont annyira nem beszélik meg a dolgokat, mint ahogy a gyerekkel. A gyerek persze hogy az iskolában meg a neten érdeklődik, mert a szülei nem veszik a fáradtságot, hogy leüljenek vele. Aztán eljön az az időszak, hogy a gyerek ráébred, hogy merevedése van, vagy élvezi, ahogy a zuhany izgatja a csiklóját. És mivel nem tud róla semmit, egyből felébred benne a bűntudat, hogy ilyet szabad-e magával csinálnia? Onnan meg már mindegy. ÚGysem fogja a szüleit kérdezni, mert úgy érzi majd magát, mintha felgyújtotta volna a házat. A szülők meg ennyit csinálnak: Kislányom, tudod hogy van az, ahogy a baba születik? Kislány: Persze, én már ezt tudom. Erre a szülők: Hála az égnek, akkor ezt is letudtuk. És a kislány 15 évesen már gyakorolni is fogja a procedúrát valakivel, akit aznap este ismert meg... Mert a szex az csak technikai kérdés...ugye.
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy írtam is, nem akarok a nyakár nőni! Minden nap találkozom vele, de egy-két óránál nem tovább. Szerintem egy napra bőven elég ennyi, korai még összeköltözni. Amikor meg együtt töltjük az időt, általában elmegyünk valamerre sétálni, moziba, kajálni, valamilyen kultúrális programra vagy csak egyszerűen kettesben vagyunk. :)
 18/24 A kérdező kommentje:
De gyorsak vagytok! Sosem az után a komment után jelenik meg az írásom, ahova szánom! Addigra már ketten legalább kommentelnek :D:D
2011. júl. 4. 10:17
 19/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :)
2011. júl. 4. 10:20
 20/24 Smartguy86 ***** válasza:
Szerintem is hülyeség ez a nyakára nőni dolog amúgy. Ha jó a kapcsolatotok, akkor úgyis meg lehet beszélni, hogy ki mit szeretne csinálni. Ha már korlátoznád a dolgaiban, az már nem lenne jó kapcsolat és vége is lenne hamar.
2011. júl. 4. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!