Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok a tudatlan fiatal. Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a tudatlan fiatal. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Annyira sokszor olvasok itt olyan kérdéseket, amik teljesen abszurdak! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem NAGYON idegesít. És akkor mindemellé, kiderül, hogy ezeket a kérdéseket 12-16 évesek teszik fel, amikor szerintem már illendő lenne tudni, hogy lesz a baba. Ennyire felelőtlenek lennének a szülők is? Vagy nem ragad rá a gyerekre a felelősségtudat, és utólag kap észbe, hogy lehet ezt nem kellett volna? Mit gondoltok?

Ha nincs jó gondolotadot, akkor inkább ne írj! ;) Köszi

2011. júl. 4. 09:48
1 2 3
 1/24 Smartguy86 ***** válasza:

Egyrészt: akinél minden rendben van, az ritkán jön ide kérdezni. Szóval csak azt látod itt, akinek tényleg problémája van. Ebből még nem lehet általánosítani.

Másrészt: azért vannak sokan, mert sok szülő úgy vállal gyereket, hogy még nem kész rá. Nem képes felnevelni a gyereket sem értelmileg, sem érzelmileg. A felvilágosításhoz gyávák, hárítják a felelősséget, a gyerekek pedig nem a szüleiktől, hanem az internetről és a barátaik félinformációiból értesülnek a legtöbb fontos dologról.

2011. júl. 4. 09:53
 2/24 anonim ***** válasza:
Mert biztos anyucitól fogja megkérdezni:) Gondolhatod is, hogy miért. 12-16 évesen még jó hogy nem tudja mivel még nem volt terhesXD A tudatlanság mulandó, majd rájönnek. Amúgy is azért kell itt kérdezni, mert ez az oldal azért van. Az hogy ki milyen tudatlan az a saját dolga. Ami zavaró az, hogy egyes kérdező tiszteletlen. Ha valamelyik válaszoló nem tetszik neki akkor szídja. Az olyanok elmebetegek:)
2011. júl. 4. 09:54
 3/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de tényleg ennyire unatkozol ?

Szerinted mindenki úgy születik, hogy mindent tud?

Elvégre ez az oldal azért lett elkészítve, hogy aki nem meri pl a szülőket kérdezni, az itt megkérdezheti. Nem értem mi bajod van ezzel. Foglald el magad valamivel, hisz nyár van.

2011. júl. 4. 09:55
 4/24 anonim ***** válasza:
nem* anyucitól
2011. júl. 4. 09:55
 5/24 Smartguy86 ***** válasza:
Pedig a szülők feladata lenne ez! Nem hiába van ekkora káosz a fiatalok fejében. A szüleiktől csak a rossz mintákat lesik el, a veszekedést, a hisztit, a manipulációt. Most mit várunk? Jó, hogy van ez az oldal, mert így legalább néhányakat meg lehet menteni. De igazából az érzelmi részt ez sosem fogja pótolni. Mert azt így nem lehet átadni, csak szemtől szemben!
2011. júl. 4. 09:57
 6/24 A kérdező kommentje:
Totálisan egyetértek az utolsó kommentelővel! És igen, unatkozok :D Rossz idő van, esik az eső, fel van ázva a föld, lovagolni, biciklizni nem tudok, a tévét már unom, a könyveimet is olvasgatom, de ezek kívül nem sok minden marad, amivel elfoglalhatnám magam. :) Persze ott a barátom is, de nem akarok a nyakára nőni.
2011. júl. 4. 10:02
 7/24 A kérdező kommentje:
Igazából az olyan kérdésekre akartam kilyukadni, mint: "ha a számba élvezett, terhes lehetek?" vagy arra amikor a kis 14 éves nem tudja, hogyan elégítse ki jelenlegi partnerét orálisan, és természetesen innen szedi az infót, ami szerintem még eléggé korai abban a korban.
2011. júl. 4. 10:05
 8/24 Smartguy86 ***** válasza:
Ez egyre súlyosabb lesz, mert kezd felnőni itthon is a nyugati civilizáció által befolyásolt nemzedék, akik a lázadást már természetesnek veszik. Nem tisztelik a szüleiket és nem érdekli őket az sem, hogy legyen egyéni véleményük, csak az érdekli őket, hogy mi jár nekik. Egoista nemzedék ez, és aki nem vigyáz, az a gyerekeinek is ezt fogja tovább adni. A sikerorientált nyugati kultúra kiöli az emberből a tanulás lehetőségét, mert ha valaki hibázik, akkor biztos hülye. Így senki nem fogja beismerni a hibáit, inkább elköveti őket újra és újra - ha kell, akkor is keresztülveri azokat: legyen szó életről, gyereknevelésről, munkáról. Ennek persze meg lesz az eredménye... ez már most is látszik.
2011. júl. 4. 10:07
 9/24 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele. Ha valaki ideír, annak van internetje. Ha van internetje, akkor szinte bármilyen információhoz hozzá tud jutni, még akkor is, ha a szülők, az iskola elmulasztotta felvilágosítani akármiről is. Hogy mégis itt rakják fel az idétlennél idétlenebb kérdéseket, annak az lehet az oka, hogy alapszinten sem tanultak meg gondolkodni. Felfedezték, hogy van egy oldal (GYK) és ha valamit nem tudnak, akkor majd itt - különösebb erőfeszítés nélkül - megkapják a választ. Az egyetemen annak idején azt mondták az oktatók, hogy nem az az okos, aki mindent fejből tud, hanem az, aki tudja, hogy hol kell keresni. Pedig, akkor még nem is volt net.
2011. júl. 4. 10:07
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem sok a tudatlan fiatal, de mivel ez az oldal arra szolgál, hogy amit valaki nem tud, azt megkérdezi, ezért látod soknak. Egy anonim oldalon azért mégis diszkrétebb arról tudakolni egy fiatalnak, hogy pl. mennyi ideig életképes levegőn a sperma, mint otthon megkérdezni a szüleitől. Engem sem otthon világosítottak fel ezekről a dolgokról, de utána olvastam mindennek és nem felelőtlenül, tudatlanul rohantam neki a dolgoknak.
2011. júl. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!