Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Exhibicionizmusomat" hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Exhibicionizmusomat" hogyan élhetném ki etikus keretek között?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni titeket, hogy linkeljetek nekem olyan konkrét weboldalt, ami mondjuk egy fórumba vezet, ahol:

A nők/lányok kedvéért a pasik feltöltenek a fütyijükről képet,és azt a lányok "pontozzák". Esetleg olyan is nagyon érdekelne, hogy 1-2 szégyenlős, rossz önbecsüléssel rendelkező lánnyal cserélnék képet a nemiszervemről. Szerintem tök jó érzés lehetne nekik is, és izgi. Persze csak diszkréten.

F21

2011. jún. 21. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

www.goldengate.hu

Ez egy amatőr oldal, fiúk, lányok, párok egyaránt megtalálhatóak. Jó böngészést, remélem tudtam segíteni! ;)

2011. jún. 25. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem sem az exhibicionizmus a jó szó, de olyasmi lehet ez is csak kicsiben, sajnos ilyen oldal most nem jut eszembe de még töröm a fejemet
2011. jún. 25. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Én csak kamerás oldat tudok hasonlót. Ma az a divat.

[link]

2011. jún. 25. 23:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó három válaszolónak köszönöm nagyon, mentek a pontok.
2011. jún. 26. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Belefutottam képes oldalba is:

[link]

2011. jún. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!