Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy élhetném túl ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élhetném túl ezt az időszakot? Segítség?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon mély, tiszta, felnőtt szerelem. Az utóbbi időben csúnyán viselkedtem vele, ezért ő mindig megpróbált hozzám alkalmazkodni de ez csak ahhoz vezetett h mostanra teljesen kimerült.

Kért egy kis távolságtartást, hogy majd frissen tudjunk belekezdeni a dologba. Megígértem neki hogy újra a régi leszek, kevésbé stresszes és már konkrét ötleteink is vannak, hogy begyógyítsuk a sebeket.

Mégis hogy élhetném túl ezt a pár napot nélküle? Nem bírok enni, egész nap hányok és remegek, annyira félek, hogy elvesztem!

2010. dec. 30. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
tanulj belőle és legközelebb ne tegyél ilyet, amit utólag megbánsz, számolj el magadban 10ig mindig előtte, ha kell 20-ig. bírd ki, ülj a fenekeden és nyugodj meg, ha szeretitek egymást, úgyis újra egymásra találtok
2010. dec. 30. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Mély, tiszta, felnőtt szerelem, amiben csúnyán viselkedtél vele?

Kiváló alkalom ez a pár nap arra, hogy átgondold: attól, hogy szeretsz valakit, és az viszont is szeret téged, még nem lehet következmények nélkül "csúnyán bánni vele".

2010. dec. 30. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nah ugyanennyi idő után, ugyanemiatt dobott ki a barátom. Le se sz@r azóta. Én sem tudok enni, közös ismerősök nyaggatnak, hogy úgyis visszajön - de én tudom, hogy nem. 2 hét múlva már új barátnője lesz.
2010. dec. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!