Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Exhibicionizmusomat" hogyan élhetném ki etikus keretek között?
Sziasztok!
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy linkeljetek nekem olyan konkrét weboldalt, ami mondjuk egy fórumba vezet, ahol:
A nők/lányok kedvéért a pasik feltöltenek a fütyijükről képet,és azt a lányok "pontozzák". Esetleg olyan is nagyon érdekelne, hogy 1-2 szégyenlős, rossz önbecsüléssel rendelkező lánnyal cserélnék képet a nemiszervemről. Szerintem tök jó érzés lehetne nekik is, és izgi. Persze csak diszkréten.
F21
Kedves utolsó válaszadó!
Sajnos a módszereddel az a baj, hogy nem feltétlenül azok az emberek láthatnak meg, akik kíváncsiak is lennének rád. Mellesleg én teljesen diszkréten, arc nélkül szeretném csinálni. Ezért a válaszodra csak semlegest kapsz. Nem úgy, mint az első hozzászóló...
tegnap 23:28
Fiú vagy vagy lány?
Fiu vagyok, "ez ju nó". (F21)
Amúgy ez tök kiábrándító, hogy még egyik okostojásnak sem volt NORMÁLIS, HASZNÁLHATÓ ötlete. Csak ennyi telik tőletek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!