Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Exhibicionizmusomat" hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Exhibicionizmusomat" hogyan élhetném ki etikus keretek között?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni titeket, hogy linkeljetek nekem olyan konkrét weboldalt, ami mondjuk egy fórumba vezet, ahol:

A nők/lányok kedvéért a pasik feltöltenek a fütyijükről képet,és azt a lányok "pontozzák". Esetleg olyan is nagyon érdekelne, hogy 1-2 szégyenlős, rossz önbecsüléssel rendelkező lánnyal cserélnék képet a nemiszervemről. Szerintem tök jó érzés lehetne nekik is, és izgi. Persze csak diszkréten.

F21

2011. jún. 21. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
www.napiszar.com hidd el szívesen fogadnák, persze arccal :D
2011. jún. 21. 23:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Oké, most valaki érdemben is válaszoljon. Köszi!
2011. jún. 21. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
exhibicionista vagyok és én keresek éjjel egy mellékutcát, levetkőzök és sétálgatok, mostanában az időjárás is megfelelő
2011. jún. 21. 23:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

Sajnos a módszereddel az a baj, hogy nem feltétlenül azok az emberek láthatnak meg, akik kíváncsiak is lennének rád. Mellesleg én teljesen diszkréten, arc nélkül szeretném csinálni. Ezért a válaszodra csak semlegest kapsz. Nem úgy, mint az első hozzászóló...

2011. jún. 21. 23:38
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
www.napiszar.hu
2011. jún. 22. 00:22
 6/15 anonim ***** válasza:

tegnap 23:28

Fiú vagy vagy lány?

2011. jún. 22. 08:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogyha kimondod azt a szót..
2011. jún. 22. 11:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Fiu vagyok, "ez ju nó". (F21)

Amúgy ez tök kiábrándító, hogy még egyik okostojásnak sem volt NORMÁLIS, HASZNÁLHATÓ ötlete. Csak ennyi telik tőletek?!

2011. jún. 22. 12:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem amiről te beszélsz annak nem sok köze van az exhibicionizmushoz, mert nekem azt az izgalmat jelenti, hogy bárki megláthat, és mi van ha meglátnak.
2011. jún. 22. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen homofórum. Amúgy qrvára nem érdekel senkit sem a farkad!!! :DDD
2011. jún. 24. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!