Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastam egy könyvet 2 meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam egy könyvet 2 meleg korombeli srácról, és nagyon meghatott a szerelmük. Én hogyan élhetném át ezt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, de a könyv elolvasása után olyan érzések törtek fel bennem, hogy szívesen átélném egy fiúval ugyanazt a dolgot amit ot óvastam, de nem vok meleg, bár nem undorodom a fiúktól egy cseppet sem. Mit tegyek? Felejtsem ezt el, vagy próbáljam meg? Nagyon szeretnék szerelmes lenni. 16/f
2009. szept. 9. 01:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Az isten nem hiába csinált neked f@szt...élvezd a szerelmet egy szép vagy kevésbé szép lány iránt...hidd el az a szerelem is megható lesz a te életed könyvében:)Ne buzuuuulj
2009. szept. 9. 02:30
 2/21 anonim ***** válasza:
39%
K*rasd s*ggbe magad egy b*zival és jobb esetben egy életre kivered a fejedből ezt a baromságot, rosszabb esetben rájössz, hogy mégis egy kis kocsog vagy.
2009. szept. 9. 02:32
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel érdemeltem az utolsó megnyilvánulást ki, de azért annyi felvilágosítást adok, hogy a melegek nem csak análisan közösülhetnek, és nem biztos hogy én lennék ebben az esetben sem az alárendelt fél!
2009. szept. 9. 02:41
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom hogy a fenébe van az, hogy aki férfi létére férfiak után érdeklődik, az kapásból elzárkózik attól, hogy meleg lenne. Hetero férfi nem olvas melegek szerelméről szóló könyvet és nincs benne vágy, hogy a szerelmet férfival élje át, meg sem fordul a fejében, sőt ellenérzést vált ki belőle már csak a gondolata is. De igen, meleg vagy, vagy biszex, de ha már ilyen a szexuális orientációd, akkor legalább legyen benned annyi, hogy vállald fel.
2009. szept. 9. 06:25
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
Szia! Mi volt a könyv címe?
2009. szept. 9. 07:48
 6/21 anonim ***** válasza:
22%
megin egy ruhadt bu*i. mi a franc már, haljatok már ki.
2009. szept. 9. 09:36
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
te normális vagy? addig örülj, míg nemvagy bu-zi. éld csak tovább az életedet, lehetőleg lányokkal, és ne olvass ilyen szennyt.
2009. szept. 9. 12:09
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Szoval csak hogy tisztan lassak:

1, buz1 konyvet olvasol

2, raadasul szerelmes regenyt

3, azon abrandozol, hogy egy fiu elkapjon hatulrol

Hm, ezek alapjan azt mondanam, hogy komoly identitas zavarokkal kuzkodsz :D

Menj, szedj fel egy csajt, eld egy kicsit az eletet, az ilyen noi regenyeket meg felejtsd el egy darabig.

2009. szept. 9. 16:10
 9/21 anonim ***** válasza:
64%
Én meg nem értem azt, hogy miért kell lebu***ni az ilyenért valakit... mert ha valaki ferdehalamú, nem tehet róla, ezzel született. Semmi baj nincs ezzel, ha egyszerűen vonzódsz egy fiúhoz, mert nem a te hibád, de ha tudod, ne hozd nagyon nyilvánosságra, mert ez lesz, hogy mindneki elkezd ezért piszkálni. És ha biszexnek érzed magad, inkább a lányokkal barátkozz...
2009. szept. 10. 18:35
 10/21 anonim ***** válasza:
15%
Kurasd seggbe magad , vagy szopjál faszt.Így átélheted a köcsögök dolgait.
2009. szept. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!