Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éves gyermek, szerintetek meleg lesz?
Persze, egyből pszichológus, véletlenül se neked kelljen a szülői kötelességeidet elvégezni. És ha meleg lesz, akkor mi van? Kitagadod?
De azért gondolkozhatnál... 8 éves, kezdenek majd működni a hormonok, de a kíváncsiság mindenképpen. Az anyja egyből orvoshoz vinné, az apja annyira puhap.öcs, hogy még az anyjával se képes megbeszélni semmit. Szerinted honnan a faxból tudná az a szegény gyerek, hogy mit mikor kell megfognia???
Talán ülj le vele és beszélgessetek el arról, hogy ezt az emberek hogy szokták, mind biológiailag, mind érzelmileg. Aztán vedd elő puhap.öcs apukát is, és mondd meg neki, hogy ha nem ül le a fiával normális apai beszélgetésekre, akkor elhagyod és keresel egy igazi férfit magad mellé.
Mai "szülők"...
Véleményem szerint a hiszti inkább nevelés kérdése. Illetve a szülő felelőssége, hogy a hisztériát mennyire hagyja elfajulni, mennyire hagy neki teret. Persze nyilván minden gyerek más, van akinél ez nem okoz gondot, van akinél őrület kategóriába torkollik...
Másrészt nem olyan extrém dolog, hogy ilyen korban kíváncsiak egymás nadrágjának tartalmára. A környezetemben több hasonló korú gyereknél láttam ezt. És normális felnőtt vált belőlük.
A hiszti egyet jelent - túl engedékenyek vele a szülők. Mindent megkapott egyből és ha valamit nem, akkor jön a terror. Persze a szülő gyenge, nem mer nemet mondani és megteszi megint. A gyerek meg tanul közben.
Észre kéne venni, hogy a gyerek, attól hogy gyerek, még nem hülye! Pont a legfogékonyabb korban a legfontosabb a megfelelő nevelés, ennek ellenére már most el van rontva. De semmi se menthetetlen, mindig van visszaút, de az kemény. És sok szülő nem meri bevállalni, mert ő maga is gyenge érzelmileg és sok esetben még éretlen is (pont olyan hisztis gyerek belül, mint amilyet nevelt).
Mi egymás nuniját nézegettük oviban, aztán nem vagyok leszbikus, bár vannak biszex hajlamaim, de nem éltem velük sosem.
Szerintem ez gyerekkori kíváncsiság pusztán, korai kijelenteni, hogy meleg a fiad. Bár akik trú melegek azt mondták gyerekkorban is érzik a vonzódást.
Ha valóban homoszexuális hajlamai lesznek, nem kell orvoshoz vinni, ez nem betegség, ezért szégyellni a saját gyereked...
Mielőtt jönnek a b.ziutálók, igen én se szeretem amikor mutogatják magukat, de engem a magamutogató combinón már majdnem szexelő heterók is zavarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!