Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éves gyermek, szerintetek meleg lesz?
istenem, hogy te mekkora 1 hülye vagy...tudod mit hagyjuk mindegy, reméljük egyszer benő a fejed lágya.
de addig is ne oktass ki olyan embereket akiknek a bajairól szart sem tudsz.
tudod így könnyű, de ha te is benne lennél máshogy állnál a dolgokhoz, innen is látszik, hogy még a tojáshély a seggeden van.
Ha én is benne lennék? Tehát szerinted akárki belekeveredhet akármilyen hülye bajba, amiket itt kérdeznek? Mert szerintem nem. Eleve fel se merülne bennem a késztetés (ahogy nagyon-nagyon-nagyon sok normális emberben sem), hogy itt kérdezzek meg olyan dolgokat, amiket otthon, a család színe előtt kell megoldani. Másoknak igen, mert ők gyengék és nem képesek vállalni a felelősséget a döntéseikért és a tetteikért. Ciki.
Nem, én nem kerülnék "olyan" bajba. Miért? Mert az én hozzáállásom teljesen más az adott helyzethez és dolgokhoz. Ezért vagyok én most ilyen helyzetben, más meg olyan helyzetben. Mindenki azt kapja, amit kiérdemel... vagy legalábbis azt, amit úgy kapna, ha nem dolgozna semmiért az életben.
mi 8 évesen a bokorba megmutattuk egymásnak mint van, és az egyik illetőnek nem volt pélója (mert ugye lány volt csak fiúslány) :D ennyire emlékszem:D full hetero vagyok
f18
pszichológus?:O
még kis gyerek.És szerintem nincs vele tisztában hogy mit is csinált.csak egyszerűen kicsi és kíváncsi.Olvastam már ilyenről,de nincs semmi probléma vele.
nyugi nem lesz meleg. haveromrolis tudom hogy tiniként együtt verték, na ugyan nem egymásét, de hát mégisazér, nekem ez már sok lenne.
ilyen 8 körül meg amikor uszodába jártunk megnéztük egymásét mindig merhát legyen már mivel összehasonlitani, unalmas csak egyről tudni hogy milyen.
megaztán mindig téma volt hogy kinek milyen ilyesmik...
majd 11-12 évesen már a lányok fogják érdekelni. amíg nem nő cicijük az osztályában addig meg csak kiváncsi.
de ha az apja is igy reagálna vagy még rosszabbul, netán erőszakkal kiakarná nevelni belőle vagy megtiltani neki vagy vmi, akkor inkább ne mondd el neki. és tartsd meg jó szokásod hogy mindent megbeszéltek a fiaddal!
Nekem volt egy ilyen osztálytársam, elég lányos volt és mégis olyan fiú vált belőle hogy csak úgy kattannak rá a csajok de nem hagyja magát egykönnyen csak is rendes lányt enged magához. Elég érdekes lesz amit mondok de nálunk a suliba nem csak ruhán keresztül fogdosták egymásét a fiúk, ha versenyből hogy kié nagyobb mindig szünetbe mentek a wc-be "fogdososat" játszani. sőt még fogadásból a jeget is berakták egymáséba. ezek voltak... sajnos ma már ilyenek a gyerekek. pszihológus nem kell neki szerintem, 2-3ik osztályban ezt csinálják viszont amikor a felső tagozatba kerülnek ahol főleg az a menő SAJNOS hogy egyszerre 3-4 emberrel járnak majd az lesz a következő kérdésed: Mit csináljak vele hogy ne hozzon mindenféle csajt haza???
Nyugodj meg :)
"Ezért nem szeretnék beletörődni,ha fiu testben lányként élné le az életét!"
Attól, mert valaki meleg, még lehet férfias. Nem tudom miért van az az idióta tévképzete a legtöbb embernek, hogy a melegek nem férfiasak. Nagy többségük nőies, de vannak kivételek, nem szabad általánosítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!