Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éves gyermek, szerintetek meleg lesz?
Anno oviban/kisiskolában mi is mutogattuk egymásnak. Meg volt, hogy anyám magassarkúját is felvettem kíváncsiságból. Szerintem ez csak természetes kíváncsiság, semmi több. És most családos vagyok, irtózom a b..iktól.
De most hogy olvastam a soraidat... Visszagondolva lehet hogy az én szüleim is leizzadtak, mikor ezeket meglátták :-(
A hiszti pedig ettől független, külön kezelendő dolog.
Smartguy86
te 1 igazi fa.szkalap vagy.
de jó, hogy az ilyeneknek mint te nincs gyereke.
tuti, hogy 1 igazi fa.szkalap szülő lennél.
Azért akik azt írták, "hogy ha homokos lesz a gyereked akkor mi van?" Azért megnézném, hogy ki örülne neki, ha a gyereke meleg lenne. Nekem nincs, de ha rájönnék bennem is törést okozna. Attól, hogy a 21. században élünk, még nem tartom "természetesnek" a dolgot. Egyébkén olyan kicsi koromban egyszer én is csókolóztam egy lánnyal (sőt asszem még meg is fogdostuk egymást:D ) . Puszta kíváncsiság. Egészséges ember lettem, és nem vonzódom a lányokhoz. Szerintem nyugodj meg, apának nem is kell tudni, mert szerintem felesleges elmondani.
23/l
neked még barátnő sem kellene nem, hogy még gyerek.
először nőj fel te kis taknyos utána pedig éld bele magad mások helyzetébe.
azután vond le a következtetéseket és utána pedig alkoss véleményt te.....
krumpli!!!!
Szarom le, hogy mi a mások problémája. Én itt azért írok, hogy felnyissak pár szemet. Mert sokan addig nem jutnak el, hogy a maguk háza táján körülnézzenek először.
Ha nem megy, nem megy. Nem az én bajom. Maradjuk annyiban, hogy a saját életemért én felelek, mások meg a sajátjukért feleljenek!
Én felelős szülő leszek, aki nem hagyja majd a gyereke nevelését sem pszichológusra, se másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!