Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 éves gyermek, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éves gyermek, szerintetek meleg lesz?

Figyelt kérdés
Van egy fiam,néha elég furán viselkedik.fiusan öltözik,de hisztisebb mint egy lány.nemrég elmondta,hogy a vele egykorú barátjával megfogták "egymásét" tán ruhán keresztűl.Én teljesen összezuhantam.Belebetegednék ha az válna belőle.Az apja még nemtudja.nem is merem neki elmondani.Tudom valahogy másképp nevelni,hátha még megfordítható a dolog!!!Pszihológus,stb..Segítsetek légyszi!!
2011. okt. 11. 14:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ő viszont nem férfi, hanem gyerek. Egy jó darabig az is marad.
2011. okt. 11. 14:54
 12/33 A kérdező kommentje:
nem emlékszem,hogy írtam volna hogy szégyenlem a fiamat,azt se írtam hogy kitagadnám,én nagyon szeretem őt,csak ha lehetett volna még most tenni valamit,hogy ez ne így legyen akkor megpróbáltam volna!!!
2011. okt. 11. 14:56
 13/33 Smartguy86 ***** válasza:
79%
Úgy mondod, mintha menthetetlen beteg lenne az a gyerek. Pedig semmi köze a melegekhez. Majd ha 13 éves korában is a kukikat akarja fogdosni, akkor kezdj el aggódni. Addig meg készítsd fel te is és apuka is arra, hogy hogy mennek ezek a dolgok.
2011. okt. 11. 14:58
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

Anno oviban/kisiskolában mi is mutogattuk egymásnak. Meg volt, hogy anyám magassarkúját is felvettem kíváncsiságból. Szerintem ez csak természetes kíváncsiság, semmi több. És most családos vagyok, irtózom a b..iktól.

De most hogy olvastam a soraidat... Visszagondolva lehet hogy az én szüleim is leizzadtak, mikor ezeket meglátták :-(

A hiszti pedig ettől független, külön kezelendő dolog.

2011. okt. 11. 15:01
 15/33 A kérdező kommentje:
Azért mindenkinek köszönöm,hogy írt,van ami megnyugtatott,van ami kevésbé.A hisztijével nincs bajom,majd minden gyermekben van valamennyi hiszti,csak a homosexualitástól tartok!Aki azt írta,hogy vele is megtőrtén hasonló oviba,az egy kicsit megnyugtatott,mert azthittem ilyet csak olyan gyerekek csinálnak,akik komolyan érdeklődnek az azonos nem íránt.Bizok benne,hogy mégsem lesz alapja a félelmeimnek!Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2011. okt. 11. 15:10
 16/33 anonim ***** válasza:
21%

Smartguy86

te 1 igazi fa.szkalap vagy.

de jó, hogy az ilyeneknek mint te nincs gyereke.

tuti, hogy 1 igazi fa.szkalap szülő lennél.

2011. okt. 11. 15:36
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Azért akik azt írták, "hogy ha homokos lesz a gyereked akkor mi van?" Azért megnézném, hogy ki örülne neki, ha a gyereke meleg lenne. Nekem nincs, de ha rájönnék bennem is törést okozna. Attól, hogy a 21. században élünk, még nem tartom "természetesnek" a dolgot. Egyébkén olyan kicsi koromban egyszer én is csókolóztam egy lánnyal (sőt asszem még meg is fogdostuk egymást:D ) . Puszta kíváncsiság. Egészséges ember lettem, és nem vonzódom a lányokhoz. Szerintem nyugodj meg, apának nem is kell tudni, mert szerintem felesleges elmondani.

23/l

2011. okt. 11. 15:38
 18/33 Smartguy86 ***** válasza:
38%
65% - Majd az eldől, hogy milyen szülő leszek. Mindenesetre legalább barátnőm már van. ;)
2011. okt. 11. 15:40
 19/33 anonim ***** válasza:
25%

neked még barátnő sem kellene nem, hogy még gyerek.

először nőj fel te kis taknyos utána pedig éld bele magad mások helyzetébe.

azután vond le a következtetéseket és utána pedig alkoss véleményt te.....

krumpli!!!!

2011. okt. 11. 15:44
 20/33 Smartguy86 ***** válasza:
38%

Szarom le, hogy mi a mások problémája. Én itt azért írok, hogy felnyissak pár szemet. Mert sokan addig nem jutnak el, hogy a maguk háza táján körülnézzenek először.

Ha nem megy, nem megy. Nem az én bajom. Maradjuk annyiban, hogy a saját életemért én felelek, mások meg a sajátjukért feleljenek!

Én felelős szülő leszek, aki nem hagyja majd a gyereke nevelését sem pszichológusra, se másra.

2011. okt. 11. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!