Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Tul kicsi a mellem? Sokat gondolkodok a plasztikán.
Részben az ilyen hozzáállás miatt nem "rohangásznak nagymellű nők". De nem is az a cél, hogy nagy legyen, csak normális méretű, pont akkora amekkora szép.
Sikertörténetek, szavazatok helyettem beszélnek! Nem mondom, hogy mindenkinek hatásos, de eredmények vannak. Kis eredményeket sem szabad lebecsülni, végül is + 2cm az éppen egy kosárméret. :)
02:21
Ha te mondod! :) Nekem jó úgy ahogy van :)
Azt nem tudom, hogy neked milyen a melled, kerdezo, de ez a csaj a kepen brutalisan jo!!!!!!
Ha ezek kicsinek szamitanak, akkor mi az atlagos???? A Pamela Anderson-fele szilikonballonok????!!!! Ugyan mar....
10:50-es vagyok: egyebkent tudok linkelni nektek, lanyok, akik a mellmeretuk miatt aggodnak, olyan nokrol kepeket, akiknek kicsi a melluk es szerintem (es meg nagyon nagyon sok ember szerint) a vilag legjobb noinek szamitanak!
Mindig leszznek olyan fiuk, akiknek szamit a mellmeret es csak a nagyot szeretik es lesznek olyanok is, akiknek nem szamit es kifejezetten a kicsit reszesitik elonyben! A kerdes az, hogy az ember kinek akar megfelelni es kinek akar tetszeni... (es az nem tul jo valasz, hogy onmagadnak, mert ha zavar a mellmereted, valoszinuleg azert zavar, mert azt gondolod, hogy igy kevesbe lesz eselyed a fiuknal)!
"Mindig leszznek olyan fiuk, akiknek szamit a mellmeret es csak a nagyot szeretik es lesznek olyanok is, akiknek nem szamit es kifejezetten a kicsit reszesitik elonyben!"
Ezt úgy írod, mintha aki a kicsit szeretné, annak nem számítana. Nekem lényeges szempont pedig, hogy ne legyen nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!