Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuzza sok pasi ezt? Én gondolkodok h. lyén, amiért zavar?
Sok pasinak az a 2.-3. mondata ismerkedéskor, hogy "deszép a szemem/arcom/alakom" holott totál átlagos vok.
annyira látom, hogy az egész csak a szexért van, mielőtt az ágyukban akarnának tudni és eldobni.
Nekem sokkal többet ér egy olyan bók hogy "igazán eredeti a gondolkodásmódod/jó a humorod/bírom, hogy mindenről el lehet veled beszélgetni" - és ha v.ki ezzel jön oda, mindjárt van esélye.
de ez, hogy így nézel ki, úgy nézel ki - annyira sablonos, bárkire rá lehet húzni, és felszínesnek is gondolom.
Válasz:
"annyira látom, hogy az egész csak a szexért van, mielőtt az ágyukban akarnának tudni és eldobni."
Látod, felesleges volt a kérdés.
nem lihegem túl, csak nem hihető.
mindenkinek ezt mondják, és azt hiszik, majd beveszem?
Bókol, kedveskedik. Én is szoktam ezt mondani, és nem mindegyik srác csak azért mondja, mert az ágyukba akar vinni, egyszerűen, csak kedveskedni szeretne neked.
26f
Szia!
Neked nem hihető ezt tiszteletben tartom, de ugyanúgy igaz az is, hogy ha azt mondaná, hogy például eredeti a gondolkodásmódod, akkor is csak a szexre kellenél neki. Ilyen szempontból pedig teljesen mindegy,hogy mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!