Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuzza sok pasi ezt? Én gondolkodok h. lyén, amiért zavar?
Figyelt kérdés
Sok pasinak az a 2.-3. mondata ismerkedéskor, hogy "deszép a szemem/arcom/alakom" holott totál átlagos vok.
annyira látom, hogy az egész csak a szexért van, mielőtt az ágyukban akarnának tudni és eldobni.
Nekem sokkal többet ér egy olyan bók hogy "igazán eredeti a gondolkodásmódod/jó a humorod/bírom, hogy mindenről el lehet veled beszélgetni" - és ha v.ki ezzel jön oda, mindjárt van esélye.
de ez, hogy így nézel ki, úgy nézel ki - annyira sablonos, bárkire rá lehet húzni, és felszínesnek is gondolom.
2011. júl. 12. 17:57
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy csak tényleg dicsérnek, mert szép és csinos vagy. :))
Amúgy erről a kérdésről eszembe jutott egy "vicc"
Fiú: Gyönyörű vagy, szép, csinos, kedves...:))
Lány: Tudom, hogy csak szexelni akarsz velem... :/
Fiú: Hm.. és még okos is. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!