Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van akit nem zavar, ha fecskét hord a pasi? Vagy ma már mindenáron a boxer a menő?
Figyelt kérdés
16F vagyok2010. jún. 4. 15:25
2/12 anonim válasza:
Az a legjobb, ha mindkettő megtalálható a ruhatárában.
Az én barátom pl. hétköznap boxert hord, de hétvégére már otthon többnyire fecskét. Én a boxert szeretem rajta jobban látni. De nem hiszem, hogyha ismerkednél egy lánnyal, akkor ezt kérdezné, hogy milyet viselsz és ez alapján döntene.
L/17
3/12 anonim válasza:
Boxer :) De hát ki mibe érzi jól magát..
4/12 anonim válasza:
Nekem a fecske a szimpatikusabb, vagy az olyan boxer, ami nem bőszárú, hanem passzol a popóra... De ezt neked kell jobban tudni, mi a kényelmesebb! Ha tigrismintás plüsstanga, akkor az... XD
5/12 A kérdező kommentje:
á dehogy...XD
2010. jún. 4. 15:36
6/12 anonim válasza:
az én pasim boxert hord,de ha fecskét hordana nem zavarna.úgyis az érdekel ami benne van:)
7/12 anonim válasza:
megtiltani nem fogom neki, meg nem múlik rajta végül is semmi, de nem épp a legszexibb dolog a földön:D
18/L
8/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a fecske, kiábrándítónak tartom és öregesnek... viszont ha életem nagy szerelme azt használna és megtudnám, nem érdekelne.
9/12 anonim válasza:
nem a boxer a menő. hanem a fecske az égő
10/12 anonim válasza:
a fecskét dobd ki :D boxer szexibb nemtom miért de ha én meglátok egy fecskét ... akkor nemtom miért de olyan visszataszító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!