Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van akit nem zavar, ha fecskét hord a pasi? Vagy ma már MINDENÁRON a boxer a menő?
Figyelt kérdés
16/F2010. febr. 26. 18:37
2/33 anonim válasza:
ha abban jól érzed magadat, akkor ne egy lány mondja már meg neked, hogy mit vegyél fel.. (ezt így mondta a barátnőm)
4/33 anonim válasza:
Én fecskét hordok és teszek rá,hogy menő,vagy sem.Én ezt szeretem és soha szóba sem került egyetlen barátnőmmel sem.
Bocs,tudom,hogy lányoknak szólt a kérdés.
5/33 anonim válasza:
hát szerintem a fecske idétlen. de attol még ha az én barátom akarná hordani, nem szólnék bele, szíve joga. más pasiknak meg pláne^^
mit érdekel az téged, hogy megszolják a bugyidat?;D
6/33 anonim válasza:
engem nemzavar : DD
ha azt szereti miért ne hordhatná? : DD
15*L
7/33 A kérdező kommentje:
jó de ha ha majd próbálkozok csajnál és neki nem jön be akkor az úgy nem OK... mert én nem tagadnám az előtt akit szeretek :$
2010. febr. 26. 18:57
8/33 anonim válasza:
ez mit kit érdekel?:D úgy őszintén?
ez nem lényeg :D
9/33 A kérdező kommentje:
tudom, de biztos ami biztos, mert én tutira hosszú kapcs.-ra vágyom és ahhoz fontos, hogy a lehető leginkább megfeleljek a kiszemeltnek :$
2010. febr. 26. 19:21
10/33 anonim válasza:
Hát a hosszú kapcsolat bizony nem a gatyán múlik!Attól sokkal fontosabb dolgok vannak egy kapcsolatban,de 16 évesen még aggódhatsz ilyesmi miatt,később majd csak nevetsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!