Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Tul kicsi a mellem? Sokat gondolkodok a plasztikán.
Gyönyörű cicik, ha neked ilyen van, nehogy plasztikáztass!
Örülj hogy ilyen formás közepes méretűek és kész. :)
Ez inkább nagy... Ne haragudj, én speciel jobban szeretem a kisebb mellű lányokat- az sosem fog lógni. Egy ekkora mell, mint a képen látható, alapból megereszkedik a korral és lógósabb lesz, de mivel a terhesség alatt is nő minimum egy méretet, már szinte garantált, hogy később lógós lesz. És én jobban örülök neki, ha egy lánynak kisebb, formás mellei vannak, mert az 40 éves korában is éppen olyan vonzó lesz. Persze nem ez alapján választok barátnőt, mivel ha szeretek valakit, totál hidegen hagy a mellmérete.
A szilikonos ciciktől viszont irtózok, ahhoz tuti sose lenne kedvem, hogy azokat fogdossam. Persze ha olyan lányba zúgnék bele, akinek az van, akkor azt is elfogadnám.
A barátnőmnek pl. pont akkora melle van, ami belefér a tenyerembe (75/B asszem), és imádom őket, egyszerűen nem tudok betelni velük... Néha már azt mondja nekem, hogy csak azok miatt vagyok vele :D Dehát ez van, imádom a kisebb, szép, formás ciciket.
De szerintem semmiképp ne plasztikáztass- egyrészt gondolj arra, hogy terhesség alatt legalább 1 méretet nő még, másrészt a mellplasztika tök veszélyes, akár mellrákod is lehet tőle...
22f
Basszus nekem ilyen lenne akkor nem műttetném meg még ebben az évben. Ez nagy, egyáltalán nem kicsi, még közepesnek sem mondható!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!