Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Tul kicsi a mellem? Sokat gondolkodok a plasztikán.
Plasztikáztatni? Ilyen szép melleket? Meg vagy te húzatva? :D
Felesleges, ha ilyen melleid vannak, a kifejezetten szép. :) Ha nem hiszel nekünk, akkor jelezném: az illető a képen egyértelműen fotómodell. Na már most, ha az ő mellei szépek eléggé ahhoz, hogy erotikus képeken pózoljon profi fényképésznek és a tieid hasonlóak, akkor hol a probléma? Ez a mellméret dolog sok lánynál úgy veszem észre, hogy ugyanolyan téma, mint nálunk, fiúknál a farok mérete. Mindkét esetben alapvető tévedés, a minél nagyobb, annál jobb megállapítás. :)
01:52
Komolyan? Nem is értem, akkor miért nem csak hatalmas mellű nők rohangásznak szerte a világban :P
Mindenesetre rákerestem. Találtam illóolaj keverékeket, meg bizarr nevű fenetudja mit tartalmazó krémeket. Ja meg agykontrollt, és szép szavakkal becézgetést. Viccesnek mindenesetre vicces =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!