Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Tul kicsi a mellem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Tul kicsi a mellem? Sokat gondolkodok a plasztikán.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 16. 00:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Plasztikáztatni? Ilyen szép melleket? Meg vagy te húzatva? :D

Felesleges, ha ilyen melleid vannak, a kifejezetten szép. :) Ha nem hiszel nekünk, akkor jelezném: az illető a képen egyértelműen fotómodell. Na már most, ha az ő mellei szépek eléggé ahhoz, hogy erotikus képeken pózoljon profi fényképésznek és a tieid hasonlóak, akkor hol a probléma? Ez a mellméret dolog sok lánynál úgy veszem észre, hogy ugyanolyan téma, mint nálunk, fiúknál a farok mérete. Mindkét esetben alapvető tévedés, a minél nagyobb, annál jobb megállapítás. :)

2011. jún. 16. 01:15
 12/31 anonim válasza:
Egymindegy hogy kicsi vagy nagy a melled, a fiúk úgyis a segged nézik! :)
2011. jún. 16. 01:32
 13/31 anonim ***** válasza:
jovvan akkor mostmár mégszarabbul érzem magam ha ez szerintetek kicsi, mert az enyém még ennél is kissebb és nincs lehetőségem műtétre...
2011. jún. 16. 01:41
 14/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, keress rá a ggoléban, hogy természetes mellnövelés, kiad majd egy blogot. Azt érdemes megnézned, ott meg van minden egy helyen erről a témáról. Sok sikert hozzá!
2011. jún. 16. 01:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Egyrészt szerintem olyan nincs, hogy természetes mellnövelés, másrészt nem tudom ki mit olvas, de én itt olyat nem olvastam, hogy kicsit írt volna valaki. Mármint komolyan.
2011. jún. 16. 01:50
 16/31 anonim ***** válasza:
*Googléban :D
2011. jún. 16. 01:51
 17/31 anonim ***** válasza:
01:50, de bizony, hogy van! Tömve az oldal sikertörténetekkel! :)
2011. jún. 16. 01:52
 18/31 anonim ***** válasza:
úúristen faasznak válaszoltok ha el se olvassátok az elejét...kajak elhinnétek h ő az?:D hahahaha.majmok.:D
2011. jún. 16. 01:54
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem hitte el, hogy Ő az! :)
2011. jún. 16. 01:57
 20/31 anonim ***** válasza:

01:52

Komolyan? Nem is értem, akkor miért nem csak hatalmas mellű nők rohangásznak szerte a világban :P

Mindenesetre rákerestem. Találtam illóolaj keverékeket, meg bizarr nevű fenetudja mit tartalmazó krémeket. Ja meg agykontrollt, és szép szavakkal becézgetést. Viccesnek mindenesetre vicces =)

2011. jún. 16. 02:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!