Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, ha fiuként így...

Normális, ha fiuként így gondolkodok?

Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok, és nem veszteném el akárkivel a szüzességemet, csak olyannal, akit nagyon szeretek. Legtöbben körülöttem nem így gondolkodnak, szóval ez nem normális?
2011. ápr. 25. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Most akkor tisztázzuk, hogy rólad van szó vagy a többiekről?

Mert ha rólad, akkor csak az a normális amit te gondolsz.

Nem fogsz dicséreted kapni, ha a fenti gondolatok foglalkoztatnak, hogy hűű de ügyes kisfiú vagy! De be kell látnod, hogy értelmetlen a kérdésed. Az van amit te gondolsz. A többiek itt nem játszanak. Nem mások alakítják az életed. CSAK TE MAGAD!

21/L

2011. ápr. 25. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolatnak nagyon jó. Csak más a valóság. Valóban az igazi: érzelemmel csinálni.
2011. ápr. 25. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam anno, csak nem jött össze.

Mondjuk nem is volt jó, de már elmúlt rég, fátylat rá.

De Neked sikerüljön, hajrá.

:)

30F

2011. ápr. 25. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ilyet" már énis kaptam a többiektől, mikor kicsit nehezebben alakult a viszonyom egy lánnyal...aztmondták h lépj tovább és hagyd a fenébe!....erre megkérdeztem: Dehát ha nemmegy...mégis szeretem.... nah itt jött h kiröhögtek, és mondták h idióta vagyok :P

DE kérdezem én: "Én vagyok az idióta mert egy stabilabb kapcsolatot akarok felépíteni???? Nézzetek magatokba: ittvan 3 hónapig tartott a kapcsolatotok...."

Te éled a saját életed nem mások...van aki egy buliban részegen szeretné elveszteni, de van aki normális körülmények között....nincs ebben semmi rossz dolog :D

2011. ápr. 25. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális!

Csak az a baj, hogy egyre kevesebben gondolkodnak így, mint te.

És bárki bármit mond ne kanyarodj el ettől az "elvedtől".

14/L

2011. ápr. 25. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az,de én nem igy gondolkozok=)
2011. ápr. 25. 17:43
 7/7 anonim válasza:
18/F várd meg az igazit és csak vele vesszísd el, ez normális...
2011. ápr. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!