Normális, ha fiuként így gondolkodok?
Most akkor tisztázzuk, hogy rólad van szó vagy a többiekről?
Mert ha rólad, akkor csak az a normális amit te gondolsz.
Nem fogsz dicséreted kapni, ha a fenti gondolatok foglalkoztatnak, hogy hűű de ügyes kisfiú vagy! De be kell látnod, hogy értelmetlen a kérdésed. Az van amit te gondolsz. A többiek itt nem játszanak. Nem mások alakítják az életed. CSAK TE MAGAD!
21/L
Én is így gondoltam anno, csak nem jött össze.
Mondjuk nem is volt jó, de már elmúlt rég, fátylat rá.
De Neked sikerüljön, hajrá.
:)
30F
"Ilyet" már énis kaptam a többiektől, mikor kicsit nehezebben alakult a viszonyom egy lánnyal...aztmondták h lépj tovább és hagyd a fenébe!....erre megkérdeztem: Dehát ha nemmegy...mégis szeretem.... nah itt jött h kiröhögtek, és mondták h idióta vagyok :P
DE kérdezem én: "Én vagyok az idióta mert egy stabilabb kapcsolatot akarok felépíteni???? Nézzetek magatokba: ittvan 3 hónapig tartott a kapcsolatotok...."
Te éled a saját életed nem mások...van aki egy buliban részegen szeretné elveszteni, de van aki normális körülmények között....nincs ebben semmi rossz dolog :D
Persze, hogy normális!
Csak az a baj, hogy egyre kevesebben gondolkodnak így, mint te.
És bárki bármit mond ne kanyarodj el ettől az "elvedtől".
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!