Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek helyesen gondolkodok?

Szerintetek helyesen gondolkodok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Még szűz. Én nem szeretném némi kalandokkal elveszteni a szüzességemet. Már sok alkalom lehetett volna..De vissza fogtam magamat, és azt mondtam magamban h nem. Szeretném ha az első alkalom nagyon jó lenne. Főleg nem valami kocsiba, vagy parkba vagy erdőbe.(csak azért irtam ide mert sokan ennyire se tisztelik magukat).Szerintetek ez hülyeség???
2010. júl. 16. 13:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
... ezt minek kellett megkérdezni... nem jobb ha 11 évesen elveszted egy 16 ossal egy autóban védekezés nélkül
2010. júl. 16. 13:48
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség.

Ki így, ki úgy gondolkodik. Gondolkodásmódért még nem ítélhetünk el senkit. Ha szerinted így jó, akkor így.

3/20 anonim válasza:
Nem, dehogyis! :)
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem. Egyébként is a te döntésed. Senki sem szólhat bele
2010. júl. 16. 13:49
 5/20 anonim ***** válasza:
34%

a szüzesség nem olyan nagy érték, csak sokan felfújják. akkor és azzal tedd, akivel jól esik, ne görcsölj.

L/17

[lehet r*bancozni, csak fölösleges]

2010. júl. 16. 13:50
 6/20 anonim ***** válasza:
"nem nagy érték" talán tényleg nem, de vannak olyan lányok, akik szeretnek visszagondolni az első alkalomra, és örülnek ha arra gondolhatnak vissza, h azzal vesztették el, akit szerettek/szeretnek, és tökéletes volt. (nekem ez pl azért nagyon fontos, mert az első nekem hihetetlen rossz volt, mégis, az akkori barátomat nagyon szerettem, és jó rá visszagondolni, mert tudom, h neki jó volt).
2010. júl. 16. 13:54
 7/20 anonim válasza:

Hát lyányom én annak idejin mikor hajadon fehérnép voltam,akkor nemvolt divat ez..Örültünk ha az urunk egy hónapba egyszer játszott velünk , akkor is azért mert nemvolt dolog a mezőn!

Babi néni /74

8/20 anonim ***** válasza:
Lányként teljesen egyetértek az utolsóval:)
 9/20 anonim ***** válasza:
Illetve a 13:50-kor válaszolóval☺
2010. júl. 16. 13:55
 10/20 anonim válasza:

19 éves vagyok. Még szűz. És biza büszke vagyok a nézeteimre, hogy a mai többséggel ellentétben én nem egy szórakozóhely mosdójában fogom "felejteni" a szüzességemet. (Tisztelet a kivételnek) Nem tudom fiú vagy-e vagy lány, és lehet kicsit túl van misztifikálva a szüzesség-téma, de szerintem igenis óriási jelentősége van az elsőnek. Beleég az emberbe. És soha nem felejti el. Ha el "kell" veszítenem a szüzességem, hát elveszítem, de annak megadom a módját :)

Ige, szerintem helyesen gondolkodsz :D

2010. júl. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!