Mit gondoltok, helyesen teszem?
Gondold át eléggé sztem :) Mert megbanhatod .. elemezd sztem a kapcsolatotokat , ha ugy erzed h bizonytalan akk inkabb ne sztem :)
Ám eléggé fog fájni , de ha mar bewállalod ki kell birnod :) Idöwel jobb lesz az :)
Igen befolyasolná :) Nem is kicsit :) de ha megertitek egymast es segitetek egymas tapasztalatlanságát is akk csakis jo irányban :)
1.Ha félsz,akkor még ne!Fél éves kapcsolat 15 évesen még nem olyan hosszú.Bőven van még időtök erre.A félelem idővel el fog múlni.Ha már annyira kívánod,hogy az sem érdekel,hogy fájni fog-e és bármit elviselsz csakhogy megtörténjen,akkor vagy rá készen.Amíg rettegsz,addig nincs értelme,mert könnyen lehet,hogy így rossz emlék marad meg benned az elsőről és az befolyásolhat később.
2.Ha készen leszel rá,akkor nem fogod megbánni,hisz tudni fogod,hogy ennél jobb soha nem lehetett volna.A partner,az idő,a helyszín is tökéletes volt!
3.Az első nem mindenkinek fáj.Ráadásul én ezt nem is nevezném fájdalomnak.Szúró érzés és feszítő,de emellett leírhatatlan is.Nem csak az első alkalom,de utána még jó pár valószínüleg ugyanilyen érzés lesz,ez elég gyakori.A vérzés is csak pár csepp,nem kell menstruáció mennyiségűre gondolni.
4.A szex minden kapcsolatot befolyásol.Ha valóban nagy a szerelem,akkor az intim együttlét után ez az érzés csak fokozódik.Erősebb lesz a ragaszkodás érzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!