Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok? Szerintetek...

Mit gondoltok? Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Elsőre fáj ha valaki szeretkezik? vagy mindenkinek más?

és ha igen nagyon? Mit jelent az hogy beleélvez?

2011. szept. 12. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
azt gondolom, h szerelem, szex témában ne írkáljanak 18 év alattiak...
2011. szept. 12. 19:55
 2/9 anonim válasza:

Nekem nem fájt, vérzett, de nem vettük észre, csak a végén.

A beleélvez pedig az, amikor a fiú a lány puncijában hagyja a kukiát, amikor orgazmusa van. Vagyis belemegy a lyukba a kis fehér cucc, és jön a baba. :) L.

2011. szept. 12. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:

tessék ezeket olvasd el hasznos

[link]

2011. szept. 12. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha már nem tartjuk be a korosztályos dlgokat, legalább a funkcionális analfabetizmus ellen had tegyek.

1: A fiúknak mitől fájna?

2: A lányok esetében igen, de az se kizárt h. ha az első és az azt követők közt hosszabb idő telik el, ugyan úgy fájni fog.

3: Bele, azaz a vaginába.

2011. szept. 12. 19:58
 5/9 anonim válasza:
Egyetértek, hogy nem kéne még ezzel foglalkozniuk, de inkább írjanak ide, minthogy teljesen tudatlanul szexeljenek, és ne legyenek tisztában a következményekkel. Tehát 1: ez elég változó, bár nem vagyok lány, így nem tudom ezt első kézből megmondani, de van akinek fáj, van akinek nem. Ez függ attól hogy milyen típus vagy, és attól is hogy kellően fel vagy-e izgulva.2: azt jelenti, hogy a fiú, a spermáját ejakulációkor a hüvelybe engedi, ezt érdeme elkerülnöd, ha nem akarsz terhes lenni ( az nem védekezés, ha kiveszi a péniszét ejakuláció előtt, mivel az előváladékban is lehetnek ivarsejtek, védekezzetek rendesen, ha már mindenképpen csinálni akarjátok. Bár abba sem halnál bele, ha várnál még egy kicsit, hogy elég érett legyél hozzá. De nem az én feladatom ítélkezni.)
2011. szept. 12. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
bocsi csak 21 vagyok,és mindenki megtéveszt! a 96 a kedvenc számom!
2011. szept. 12. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
És a 96 hogy jött ide??? 21 évesen tudnod kellene ilyeneket, még ha szűz is vagy.
2011. szept. 12. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nem inkább 12? és 69?

Mindkettőnek több az értelme.

2011. szept. 12. 20:18
 9/9 anonim válasza:
100%
szerintem fake! ha a kerdezo tenyleg 21 eves,akkor megha szuz is tudnia kellene egy ennyit, hogy mi a beleelvezes, es hogy enm 96 hanem 69es poz ha erre celzott...aztan enm tudom :)szerintem ez tuti fake...:)
2011. szept. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!