Mit gondoltok erről?
először is sziasztok!!(:
arról lenne szó,hogy a barátommal már fél éve együtt vagyunk és előtte is voltunk már párkapcsolatban szóval elég jól ismerjük egymást,szeretem és ő is szeret..elmondása szerint.
Mivel én még szűz vagyok ő pedig nem,ezért már nagyon szerettünk volna szeretkezni.(:
Amikor berakta,akkor elég nagy fájdalmat éreztem ami olyan volt mintha szúródna valami..nagyon fájt..ez miért lehet?
Én arra gondoltam,hogy azért mert nem voltam eléggé nedves és ezért fájhatott annyira,de a barátom már nem akart pettingelni,hanem a"lényegre térni" felhúzta a gumit de csak sokadik próbálkozásra talált belém..ez miért van?
Sosem húzott még fel óvszert ezért kicsit tartottam ha nem jól teszi fel,akkor elszakad.Nagyon szeretem és szeretném már vele a szexet is,de nagyon fájt..:(
Elsőre nem akart megállni,de aztán mikor kértem csak megállt.Úgy érzem haragszik rám emiatt..:(
Annyira szerettem volna ,de mégis azt érzem hogy egy lúzer vagyok amiért nem tudtam örömet szerezni neki..orálisan is szerettem volna csinálni neki korábban,de inkább a szexre összpontosított és nem is nagyon pettingeltünk sajna.:(
Kicsit szerintem haragszik is rám emiatt.Mit gondoltok? 16/L
nem volt semmilyen élmény mivel 4-5 mp után kihúzta.Én is elgondolkoztam h szűz-e még.:/
nagyon rosszul esett a dolog.:(
1. lehet hogy a pasid nem szűz
2. egy tanács a pasidnak : "ha nem vár, beleragadhat a kulcs a klucslyukba" :) (ezt arra értem hogy ha nem vagy nedves összeragadhattok egy időre mint pl.: a bogarak :))
Rágörcsöltél ezért volt sz@r.
Érdemes volt elsietni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!