Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbántam. Ti mit gondoltok...

Megbántam. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
14 évesen elmentem egy buliba és nagyon sokat ittam, annyit, hogy a végén már nem tudtam magamról és hát leheküdtem egy számomra teljesen ismeretlen sráccak, ekkor veszítettem el a szüzességemet, azóta nem feküdtem le senkivel, és nagyon bánom, hogy ezt tettem, nem is montam el ezt senkinek. 15/L
2011. febr. 12. 19:09
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
84%
hát most elég sok meber megtudta...
2011. febr. 12. 19:10
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt tényleg elrontottad, de biztosan lesz valaki aki ezt megbocsájtja. 15/L
2011. febr. 12. 19:11
 3/25 anonim ***** válasza:
feloldozást kérsz most?
2011. febr. 12. 19:12
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, elrontottad. De úgy látszik tanultál belőle. Megváltoztatni nem tudod, szóval fel a fejjel.

19f

2011. febr. 12. 19:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem tudod meg nem történté tenni, lépj túl rajt és kész. Ez van.
2011. febr. 12. 19:15
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt helyes, amit tettél, de már megtörtént, nem lehet visszacsinálni. Tanulj a hibádból, ne igyál annyit, hogy ne tudj magadról és ne feküdj le bárkivel.
2011. febr. 12. 19:16
 7/25 anonim ***** válasza:
Ez most önostorozás?Már úgysem tudsz ezzel mit csinálni,az meg,hogy én azt gondolom,hogy egy buta,felelőtlen kis p*csa vagy,az szintén nem segít rajtad. Persze,hogy bánod, bánhatod is.Nem is értem,hogy 14 évesen mért kell inni, azt meg pláne nem,hogy mért kell csutkarészegnek lenni. Egy magára valamit is adó "nő" rendelkezik némi tartással és tudja,hogy hol a határ. Egyébként az alkohol nem mentség, amit csinálsz,azt te csinálod és nem az alkohol. Remélhetőleg ez jó kis lecke volt,többet és szebbet erről nem tudok nyilatkozni.
2011. febr. 12. 19:16
 8/25 anonim ***** válasza:

így bírtál járni. ebből az a tanulság, hogy előbb kell gondolkodni aztán cselekedni. most már teljesen mindegy nem kell sajnálkozni, tanulni kell az elkövetett hibákból. tudod, okos ember már kárából tanul, a hülye meg a sajátjából.

és egy befejező kis bölcsesség:

a korsó eltört, a víz kiömlött, a bánat már nem ragasztja össze.

2011. febr. 12. 19:20
 9/25 anonim válasza:

Ezt már tényleg nem tudod visszafordítani! Megtörtént...

Egyébként csak arra lennék kíváncsi, hogy a szüleid hogy engednek el 14 évesen olyan buliba ahol leiszod magad a sárgaföldig és lefekszel akárkivel! Itt a szüleid a legnagyobb hibásak szerintem...aztán te, hogy ilyen kis naív vagy...

Bocsi,ha durva voltam, de te a véleményünket kérted én meg megmondtam!

2011. febr. 12. 19:21
 10/25 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát. Legalább nem estél teherbe.
2011. febr. 12. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!