Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbántam. Ti mit gondoltok...

Megbántam. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
14 évesen elmentem egy buliba és nagyon sokat ittam, annyit, hogy a végén már nem tudtam magamról és hát leheküdtem egy számomra teljesen ismeretlen sráccak, ekkor veszítettem el a szüzességemet, azóta nem feküdtem le senkivel, és nagyon bánom, hogy ezt tettem, nem is montam el ezt senkinek. 15/L
2011. febr. 12. 19:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a helyzet az, hogy senkinek semmi köze hozzá. Magaddal kell elszámolnod. Vigasztaljon, hogy nem te vagy az első ilyen, és nem is az utolsó. Tanulj belőle, ez a fontos. És csinálj egy második "első" alkalmat! A szüzességed már nem fogod elveszteni, de a jó emlék talán feledteti a régi rosszat!:) Ne ostorozd magad, mindenki hibázik! 19/L
2011. febr. 12. 19:39
 12/25 anonim ***** válasza:

A templom nem itt van.

Ezen az oldalon kérdéseket szokás feltenni

2011. febr. 12. 19:52
 13/25 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már tény, nem tudsz rajta változtatni, de tanulhatsz a hibáidból. Megoldás: nem iszod le magad annyira, hogy ne tudjál magadról.
2011. febr. 12. 20:42
 14/25 fegyvernepper ***** válasza:
26%
Gratulálok! Először is sikerült ribanc legyél... Másodszor gratulálok anyádéknak... Látod, te tényleg komoly érv vagy az abortusz mellett...
2011. febr. 12. 20:57
 15/25 Cleptomaniac ***** válasza:
Kedves, láttál Te már hullarészeg embert? A nő még szebb látvány. Nem csodálom, hogy meghúztak, amikor valószínűleg a nevedet sem tudtad elmondani.
2011. febr. 12. 21:00
 16/25 fegyvernepper ***** válasza:
És miért kell valakinek 14 évesen inni?? Én 15 éves fiu vagyok még sem szoktam piálni... Nektek ez menő?
2011. febr. 12. 21:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel, a lényeg az, hogy tanultál belőle. Láttál te már olyat, hogy valaki elesik az utcán és utána nem kel fell és megy tovább? Te is kelj fel és menj tovább, legközelebb már "óvatosabban járkálsz". Sőt, ha készen állsz rá, ez lehet életed "fordulópontja", amikor elhatározod, hogy a pia és a bulizós életstílus nem biztos, hogy olyan jó, mint amilyennek manapság divat beállítani...
2011. febr. 12. 21:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Tudod ez akarhogyis a te hibad.

Ha nem ittal volna ennyit akkor nem tortent volna meg.

En tudom hogy nalam mikortol sok es en ott abbahagyom.

2011. febr. 12. 22:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Ebből két tanulságot lehet levonni. 1. Nem kell inni alkoholt, 2. csak azzal szexelj és csak akkor, akibe szerelmes vagy és teljesen biztos vagy abban, hogy akarod!
2011. febr. 13. 07:37
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna leinnod magad..

14/L

2011. febr. 13. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!