Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbántam. Ti mit gondoltok...

Megbántam. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
14 évesen elmentem egy buliba és nagyon sokat ittam, annyit, hogy a végén már nem tudtam magamról és hát leheküdtem egy számomra teljesen ismeretlen sráccak, ekkor veszítettem el a szüzességemet, azóta nem feküdtem le senkivel, és nagyon bánom, hogy ezt tettem, nem is montam el ezt senkinek. 15/L
2011. febr. 12. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Sajnos elrontottad, a szüzesség egy érték, Te pedig készpénznek vetted, viszont a leírtak alapján megbántad és ez már egy jó jel. Hogy meg fogsz-e magadnak valaha is bocsájtani, azt csak Te tudhatod. Ezen ne töprengj, próbáld magad mihamarabb túltenni az egészen és fel a fejjel! Mindenki követ el hibákat! Kisebbeket, nagyobbakat, de a hibáinkból tanulunk! Nincs olyan ember, aki ne hibázott volna! Fel a fejjel! :)

Michael

2011. febr. 13. 13:38
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát ez kínos. Sokan leírták már előttem, ezért nem fejtegetem ki, csak annyit mondok:

Sok ilyen ribanc van még rajtad kívül, ne aggódj ;)

2011. febr. 13. 20:22
 23/25 anonim ***** válasza:
Milyen tapasztalatod van az itallal? Biztosan meg tudod állapitani, hogy Te tehetsz rola? Vagy kaptál valami drogot tudtodon kivul?
2011. febr. 14. 04:11
 24/25 anonim válasza:
ez elég szar ügy
2011. febr. 19. 22:07
 25/25 anonim válasza:

Kedves előbbi hozzászólók! (Tisztelet a kivételnek.) Ti talán tökéletesek vagytok, soha nem hibáztok, azért van jogotok mást bántani?

Kedves kérdező! Testileg már nem leszel szűz, de nem is azon van a lényeg. Az jó ha megbántad és ha tanultál ebből. Valószínűleg nem is emlékszel sok mindenre. Ha majd szerelmes leszel, és úgy leszel együtt valakivel, ezen is könnyebb lesz túltenni magad. Mások is vannak így hogy megbánták, és miután szerelemből voltak együtt valkivel, olyan mintha a második szüzességüket vesztették volna el. Szóval ne szomorkodj emiatt, a lényeg hogy tanultál belőle.

2011. dec. 4. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!