Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit gondoltok erről?

Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, hogy egy lánynak ti vagytok az elsők? Szóval... milyen érzést kelt bennetek, hogy viszonyultok hozzá, mennyire érdekel titeket? Nektek miben másabb mint ha egy olyan lánnyal lennétek együtt, aki már nem szűz. Ja, és ami még eszetekbe jut ebben a témában, csak nem kérdeztem rá. A gyengébbek kedvéért: téma-egy szűz lánnyal vagy/leszel együtt (a még gyengébbek kedvéért szeretkeztek)
2011. máj. 9. 15:28
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ugyanannyira érdekelne, mint bármelyik olyan lány, akit szeretek. 100 %-ig.
2011. máj. 9. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon óvatos lennék. Nagy lenne a felelősségem.
2011. máj. 9. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen jobb mint ha egy komplett városrész végigment volna rajta. inkább megtiszteltetés.
2011. máj. 9. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:

elfelejtettem kérni, hogy kort is írjatok, léccy!!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. máj. 11. 17:10
 5/12 anonim válasza:
100%
Első vagyok, 21/F
2011. máj. 14. 16:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem csak az ilyen lányok érdekelnének. Am én is az vagyok. Ha egy lány nem lenne szűz akkor hiába szép meg okos, nem tudnék már úgy nézni rá.

20f

2011. máj. 14. 16:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Megszakítanám vele a kapcsolatot, vagy mondanám neki, hogy inkább csak barátság legyen köztünk. Hogy miért? Nos, én már 24 éves férfi vagyok, nemigen akarom már átélni azt, hogy a szeretett nő majd egyszer ráébred, hogy szeretné még mással/másokkal is élvezni az életet. Ennek a kockázata óriási, ha egy szűz nővel kerülök össze, s jóval kisebb, ha egy már tapasztalt, sokat megélt nővel vagyok együtt.
2011. máj. 14. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:

20f vagyok.

Utolsót nem tom megérteni. Lehet hogy "kockázatosabb", de legalább megvan benne az esély a tökéletességre. A többi nővel, akik neked kellenek, azok már átéltek mindent. Valahogy rossz érzés számomra, hogy amiután az illető hölgy kipróbált mindent, utánna komoly kapcsolatra vágyna és én kerülnék a terítékre. Akkor már inkább a semmi.

Persze, ha te már nem vagy szűz akkor inkább a nem szűz nők valók hozzád. Szal egyéntől is függ

2011. máj. 14. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:

20f

Eltelik még pár év, s te is azon az állásponton leszel, amin én. Idealisztikus kép a tökéletességről, hogy te vagy a nőnek az első, s az is maradsz élete végéig. Nagyon-nagyon ritka az ilyen.

Az pedig ne zavarjon, hogy már átélt a nő ezt-azt másokkal, hiszen akkor, amikor ezeket megélte, talán még nem ismert téged, azt sem tudta, hogy egyáltalán létezel. Tehát én azt tartom fantasztikusnak, amikor egy tapasztalt nő végül nálad horgonyozza le a hajóját, a sok-sok szélvihar és örvény után.

2011. máj. 14. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor is, amit mondasz az teljesen ellentétes az ösztöneimmel. Engem frusztrálna és nem tudnám elviselni, hogy "hozzányúltak".
2011. máj. 14. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!