Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit gondoltok erről?

Fiúk! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, hogy egy lánynak ti vagytok az elsők? Szóval... milyen érzést kelt bennetek, hogy viszonyultok hozzá, mennyire érdekel titeket? Nektek miben másabb mint ha egy olyan lánnyal lennétek együtt, aki már nem szűz. Ja, és ami még eszetekbe jut ebben a témában, csak nem kérdeztem rá. A gyengébbek kedvéért: téma-egy szűz lánnyal vagy/leszel együtt (a még gyengébbek kedvéért szeretkeztek)
2011. máj. 9. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

hát én 28 éves nő vagyok, és csak egy férfi volt az életemben, a férjem.

Néha frusztrál, hogy azt hiszik sokan, azért, mert nem kellettem másnak :( Nem is szoktam "dicsekedni" vele. Pláne a mai fiatalok - nálam fiatalabbak-.

A férjem mindkét álláspontot megérti, örül, hogy csak ő nyúlt hozzám, és fél, hogy mással is ki akarom probálni.

28/ N

2011. máj. 14. 18:34
 12/12 jin ***** válasza:
66%

hmmm nem úgy csinálnám h csak nekem legyen jó hanem belátással lennék hogy neki nagyon jó legyen!!

hisz ez lesz az első ha rossz élményt szerez az bajjjjjj!!!!!!

2011. máj. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!