Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

először is sziasztok!!(:

arról lenne szó,hogy a barátommal már fél éve együtt vagyunk és előtte is voltunk már párkapcsolatban szóval elég jól ismerjük egymást,szeretem és ő is szeret..elmondása szerint.

Mivel én még szűz vagyok ő pedig nem,ezért már nagyon szerettünk volna szeretkezni.(:

Amikor berakta,akkor elég nagy fájdalmat éreztem ami olyan volt mintha szúródna valami..nagyon fájt..ez miért lehet?

Én arra gondoltam,hogy azért mert nem voltam eléggé nedves és ezért fájhatott annyira,de a barátom már nem akart pettingelni,hanem a"lényegre térni" felhúzta a gumit de csak sokadik próbálkozásra talált belém..ez miért van?

Sosem húzott még fel óvszert ezért kicsit tartottam ha nem jól teszi fel,akkor elszakad.Nagyon szeretem és szeretném már vele a szexet is,de nagyon fájt..:(

Elsőre nem akart megállni,de aztán mikor kértem csak megállt.Úgy érzem haragszik rám emiatt..:(

Annyira szerettem volna ,de mégis azt érzem hogy egy lúzer vagyok amiért nem tudtam örömet szerezni neki..orálisan is szerettem volna csinálni neki korábban,de inkább a szexre összpontosított és nem is nagyon pettingeltünk sajna.:(

Kicsit szerintem haragszik is rám emiatt.Mit gondoltok? 16/L

2011. szept. 17. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Idióta a srác, hajtsd el a fenébe. Te is kis butus, hogy 16 évesen ilyenekbe belemész. Szóval, ha nem változtat, akkor dobd. Ha ugrál, akkor elhíresztelheted, hogy "milyen jó az ágyban". Hidd el, hogy fülét-farkát behúzza és elkullog.
2011. szept. 27. 17:16
 12/12 anonim válasza:

A történet egyszerű. A pasi egy bunkó f@sz aki nem tudja, hogy egy szűzlánynak elősször petting kell és nem is kevés, és csakhogy tudd ő a lúzer mert a bénázása miatt begörcsöltél és ez a nedvesség hiányával együtt borzasztóan fájhat. És ha nem áll meg elsőre amikor szólsz akkor dobd ki. És mindig legyen rajta óvszer. Ezek az alapok. Neked kéne haragudnod rá, amiért ilyen rossz élményt szerzett neked.

17L

2011. szept. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!