Hogyan tudnám helyesen feltenni a tampont?
15 éves vagyok, és szeretném kipróbálni a tampont. Próbáltam már háromszor, kevés sikerrel. Nagyon fájt betenni, ráadásul még mindig nem tudom milyen szögben kell.
A szűzhártyámat felsérthettem volna ezáltal? Annyira fájt hogy annó még sírtam is..
Akkor szokott fájni , ha annyira már nincs meg és nem tolod fel eléggé.
Ha csak egy kicsit tolod fel akkor mindig fáj nekem is fájt az elején mert nem mertem feljebb nyomni. Legalább az utolsó hajlatig told az ujjad egy kicsit tovább és akkor olyan fent van , hogy nem fáj és először próbálkozz mini tamponnal !: )
Szűz lányoknak nem igazán szokták ajánlni a tampont. Pont az általad is említett okok miatt - muszáj neked pont egy nedvszívó izékével elveszíteni a szüzességed? :-)
Tudom, sokszor a tampon "kényelmesebb" dolog, mint a vatta, de szerintem azzal nem kellene kísérletezned, csak majd a néhányadik szeretkezés után...
Pedro
tájékoztatóban még rajz is van mellékelve.
Egyébként meg tövig :D
Első :
Ez hülyeség... a Szüzességedet akkor veszted el , amikor megtörténik az első szexuális aktus és nem akkor amikor elszakad a szűzhártya ...
Amúgy meg úgy tudod kipróbálni , hogy felnyomod és utána mondjuk leülsz a WC ülőkére vagy leguggolsz ha fáj akkor nyomd feljebb vagy ha már nem megy akkor a következőt. Kísérletezgess :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!