Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek helyesen gondolkodok?

Szerintetek helyesen gondolkodok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Még szűz. Én nem szeretném némi kalandokkal elveszteni a szüzességemet. Már sok alkalom lehetett volna..De vissza fogtam magamat, és azt mondtam magamban h nem. Szeretném ha az első alkalom nagyon jó lenne. Főleg nem valami kocsiba, vagy parkba vagy erdőbe.(csak azért irtam ide mert sokan ennyire se tisztelik magukat).Szerintetek ez hülyeség???
2010. júl. 16. 13:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem az számít h hol, lehet az egy kocsi hátsó ülése, vagy mosdó is, ha azzal csinálod akit szeretsz és nagyon jó vele lenni, akkor sztem a hely már részlet kérdés.
2010. júl. 16. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

mi az, hogy nem nagy érték ??? talán annak nem, aki két nap alatt odaadja vkinek, akit nem is ismer jóformán, vagy annak aki nem is emlékszik rá, mert be volt rugva vagy mit tudom én kinek nem az, de én még nem beszéltem olyan lánnyal a környezetemben, persze olyannal akivel érdekel , hogy mi történik , akinek ne lett volna fontos, hogy mikor és kinek és hogyan adja oda a szüzességét !

szerintem is fontos az első alkalom én 8 éve veszítettem el, 1,5 évet várt rám az akkori párom és minden percére szívesen emlékszem vissza és ez egy olyan dolog , amit soha az életben nem fogok elfelejteni !

vannak olyan fiúk, akik ugyanígy éreznek a szüzességük elvesztésével kapcsolatban, szívesen emlékeznek vissza rá !

Nekem már van két lányom és nem azt fogom nekik mondani, hogy ó kislányom, nem nagy érték az a szüzesség, nem kell nagy ügyet csinálni belőle !

Nem gondolkodsz hülyén egyáltalán !

25/L

2010. júl. 17. 03:47
 13/20 anonim ***** válasza:

ha nem lennék 2 napja k*rva ingerült, szépen válaszolnék neked.

de b*szdmeg, hogy 25 évesen is ilyen id*ótán gondolkodsz, és még le is hü*yézed a másikat. ásd el magad jjányom.

2010. júl. 17. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:

várom ingerült válaszodat, hogy miért is gondolkodom idiótán te majom ??? nem vagyok a jányod hála a jó égnek !

ha nem egyezik a vélemények, na bumm, de akkor indokold is meg !

Az, hogy 25 évesen így gondolkodom semmi közöd hozzá !

kíváncsi vagyok te hány éves vagy, hogy nem tudsz ingerültséged miatt egy normális indokot írni, ha nem tudod tolerálni magad talán azért nem, hát akkor nem lehetsz vmi IQ bajnok !!!!!!!

2010. júl. 17. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

ja és hol hülyéztem le a másikat ??????????????

ha nem tudsz olvasni és értelmezni egy szöveget akkor ne válaszolj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. júl. 17. 13:34
 16/20 anonim ***** válasza:
úgy látom, a mai világban mindenki ássa el magát, akinek vannak érzései, ne adj isten kicsit konzervatív, vagy tiszteli saját magát, és van értékrendje...
2010. júl. 17. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:
hoppá. jól fel húztad magad, feleslegesen. (:
2010. júl. 17. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
jaa és olvasd már vissza légyszives, amit írtál, ide süt az agyvized :D:D
2010. júl. 17. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:

figyelj, ha vmi nem tetszik abból amit írtam sorry !

süt az agyvized ??? ez egy vicc ? :)

2010. júl. 17. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:
nem vicc volt, hanem a humorérzéked hiánya.
2010. júl. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!