16 évesen nagyon gáz fiúként szüznek lenni?
Figyelt kérdés
A baráti köröm szinte álandóan sexröl beszél h így úgy lefeküdt valakivel és meg lapítok. Meg néha piszkálnak is h szüz vagyok... de én várom az igazit. De komolyan gáz vagy csak éngondolom ugy ?2008. szept. 14. 01:14
1/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem :)én is 16 éves vagyok és még szűz csak én lány :p
2/18 anonim válasza:
jah én amugy nekem sincs szinte már szűz barátnőm,mondjuk ők emiatt nem cikiznek mert tudják hogy megtehetném,de nem akarom mert én is ugy vok vele mint te!
3/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Egyrészt, a szexuális kalandokkal való dicsekvések fele hazugság vagy túlzás; másrészt ha igazak is lennének, az se számítana, mert Te akkor is így döntöttél, és kész. A saját elveidet követni nem gáz, hanem tiszteletreméltó dolog.
4/18 anonim válasza:
Szia 21 éves lány vagyok. A társaságunkban is még akad olyan aki szűz, de attól még se több se kevesebb a szemünben. Én személyszerint becsülöm a hozzálállásodat. Lány vagyok én 14 évesen vesztettem el, és nem egyszer eszembejut hogy jobb lett volna várni. A fiúk a te korodban és lsd baráti körödet abban a szakaszban vannak éppen hogy már elhagyták a lányoktól való különcködést és sokkal inkább a szexualitás felé fordulnak és ennek fitogtatására. Emiatt viszont ne hogy rossz érzésed legyen hogy te nem tudsz még, gondolj arra hogy ők is lesznek felnőttek, lesznek igényeik (pl nők felé), neke dviszont már most vannak elveid. Szerintem ez klassz dolog!
5/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Sőt, jó is, hogy nem kapkoddal el, mert lehetett volna rosszabb dolog is, ha belemész egy ilyenbe fiatalon.
Üdv!
6/18 anonim válasza:
egyáltalán nem gááz! söt (nekem ugyan van barátom), de nem tudom miért ha ismerkednék nekem szinpibb lenne az a srác aki még szűz arra gondolva h huuuha lehet nekem adja oda magát először! az a vicces h amikor összejöttem a barátommal 15 volt és már 13 évesen elveszítette :S hát nem esett valami jol igaz h az ő dolga volt teljesen de azért ilyen fiatalan tiszta meggondolatlansáág... szerintemm nincs vele smemi baj ha még szűz vagy majd a leendő barátnőd akinek odaadod magad örülni fog :)
7/18 anonim válasza:
Fölösleges státuszkérdést csinálni belőle. H szűz vagy, nem vagy szűz.
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :) A mostani barátom is 16évesen vesztette el, az előttem levő lánnyal (csak kicsit r**anc volt a csaj ami később derült ki :S) Most leszünk 17évesek és fél éve együtt vagyunk. Szerintem jobb egy olyan sráccal lenni akiről tudod, hogy nem ment végig a városon, hanem max 1-2lánnyal volt. Én 15évesen vesztettem el, amit félig meddig megbántam,de tudom,hogy az is nagy szerelem volt.
9/18 anonim válasza:
16 évesen még elég fiatal ehhez,semmiképpen se gáz.
10/18 anonim válasza:
A barátokról annyit hogy amikről beszélnek a fele sem igaz, csak hát milyen menő dolog ha azt mondják már minden második csajjal lefeküdtek. 16 évesen teljesen normális hogy szűz vagy, semmi "gáz" nincs ebben, szerintem a csajok is jobban szeretik az ilyen srácokat, mint azokat akiknek már a fél város megvolt... A legtöbb fiú ismerősöm 18 évesen vesztette el. Nem maradtak le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!