16 évesen nagyon gáz fiúként szüznek lenni?
Figyelt kérdés
A baráti köröm szinte álandóan sexröl beszél h így úgy lefeküdt valakivel és meg lapítok. Meg néha piszkálnak is h szüz vagyok... de én várom az igazit. De komolyan gáz vagy csak éngondolom ugy ?2008. szept. 14. 01:14
11/18 anonim válasza:
Beszélj róla Te is, találj ki vmit mmint ők ^^ (bár a ahzugság nem szül jót)
A gondolkodásmódod pedig: barátom 18, mindketten még szüzek vagyunk. Naés? sztem ez kb senkit sem érdekel rajtunk kívül... Én még örülök is neki hogy ő is az így nem lesz túl stesszes az 1. (nekem legalábbis). Sokkal jobb kivárni a megfelelő partnert és alkalmat - Ő is így gondolja és örül is hogy majd együtt fedezzük fel a ....... tudod hogy mire gondolok na! :D
Szal nyugi, ez kb olyan hogy csak azért mondj le a kedvenc édességedről mert kitalálják hogy ciki? baromság. max mond hogy már nem eszed :P
12/18 anonim válasza:
A férjemnek én voltam az elsö ö akkor 21 éves volt,és nem ciki nyugi,söt szerintem jobb egy ilyen pasi mint aki végig ment a fél országon:)
13/18 anonim válasza:
Az én pasimnak is én voltam az első,ő akkor 22 volt.Szóval van ilyen.
14/18 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán.én is megvártam az igazit és rendkivül jo volt az a tudat hogy egyszerre vesztettük el.Szerinzem sokat számit egy kapcsolatban,5évig eggyütt voltam a lánnyal.A haverjaiddal meg ne foglalkozz annak idején engem is ugrattak.Meg igy utolag kiderült hogy amit mondtak annak felese volt igaz.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves kommenteket :)
2008. szept. 15. 21:05
16/18 anonim válasza:
Üdv: Tapasztalat: a csajok sokkal korábban elveszítik a szüzességüket, mint a fiúk. 17 vok, és még én is szűz, de csak félig, ha a szopás egy félnek számít. Nah az a lényeg, h nem szabad elsietni a dolgokat, és ezen az oldalon is van rengeteg hasznos hozzászólás !
17/18 anonim válasza:
Azért ne álltalánosíts!!!Nem minden lány veszíti el a fiuknál hamarabb...én 18 voltam és a párom is..16 évesen egyáltalán nem gáz az teljesen normális..fogadnék hogy a haverjaidnak csak nagy a szája...és ha lesz egy komoly barátnőd akkor pár hónap járás után sokkal több tapasztalatod lesz majd neked mint azoknak akik kétszer lefektettek egy buliban valami részeg csajt hogy felvágjanak vele..
18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Én 18 voltam, mikor elveszítettem a szüzességem, a barátom, aki velem volt először, 21 volt. Nem az a lényeg, hogy mikor veszíted el, hanem, hogy kivel és hogyan. Szeretned kell azt, akivel megosztod. Aki pedig emiatt bánt téged, az hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!