Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen nagyon gáz fiúként...

16 évesen nagyon gáz fiúként szüznek lenni?

Figyelt kérdés
A baráti köröm szinte álandóan sexröl beszél h így úgy lefeküdt valakivel és meg lapítok. Meg néha piszkálnak is h szüz vagyok... de én várom az igazit. De komolyan gáz vagy csak éngondolom ugy ?
2008. szept. 14. 01:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj róla Te is, találj ki vmit mmint ők ^^ (bár a ahzugság nem szül jót)

A gondolkodásmódod pedig: barátom 18, mindketten még szüzek vagyunk. Naés? sztem ez kb senkit sem érdekel rajtunk kívül... Én még örülök is neki hogy ő is az így nem lesz túl stesszes az 1. (nekem legalábbis). Sokkal jobb kivárni a megfelelő partnert és alkalmat - Ő is így gondolja és örül is hogy majd együtt fedezzük fel a ....... tudod hogy mire gondolok na! :D

Szal nyugi, ez kb olyan hogy csak azért mondj le a kedvenc édességedről mert kitalálják hogy ciki? baromság. max mond hogy már nem eszed :P

2008. szept. 14. 22:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek én voltam az elsö ö akkor 21 éves volt,és nem ciki nyugi,söt szerintem jobb egy ilyen pasi mint aki végig ment a fél országon:)
2008. szept. 15. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasimnak is én voltam az első,ő akkor 22 volt.Szóval van ilyen.
2008. szept. 15. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán.én is megvártam az igazit és rendkivül jo volt az a tudat hogy egyszerre vesztettük el.Szerinzem sokat számit egy kapcsolatban,5évig eggyütt voltam a lánnyal.A haverjaiddal meg ne foglalkozz annak idején engem is ugrattak.Meg igy utolag kiderült hogy amit mondtak annak felese volt igaz.
2008. szept. 15. 19:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves kommenteket :)
2008. szept. 15. 21:05
 16/18 anonim válasza:
100%
Üdv: Tapasztalat: a csajok sokkal korábban elveszítik a szüzességüket, mint a fiúk. 17 vok, és még én is szűz, de csak félig, ha a szopás egy félnek számít. Nah az a lényeg, h nem szabad elsietni a dolgokat, és ezen az oldalon is van rengeteg hasznos hozzászólás !
2008. szept. 17. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne álltalánosíts!!!Nem minden lány veszíti el a fiuknál hamarabb...én 18 voltam és a párom is..16 évesen egyáltalán nem gáz az teljesen normális..fogadnék hogy a haverjaidnak csak nagy a szája...és ha lesz egy komoly barátnőd akkor pár hónap járás után sokkal több tapasztalatod lesz majd neked mint azoknak akik kétszer lefektettek egy buliban valami részeg csajt hogy felvágjanak vele..
2008. okt. 27. 20:03
 18/18 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Én 18 voltam, mikor elveszítettem a szüzességem, a barátom, aki velem volt először, 21 volt. Nem az a lényeg, hogy mikor veszíted el, hanem, hogy kivel és hogyan. Szeretned kell azt, akivel megosztod. Aki pedig emiatt bánt téged, az hülye!
2009. márc. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!