Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a szexuális életünkkel? Tegnap este is kudarcba fulladt. Valaki segítsen nekem, a szakítást csak végső esetre tartogatom.
Hónapok óta kínlódunk. Nagyon szeretjük egymást, tetszünk is egymásnak. Régen nagyon jó volt a szex, mindig egymásnak estünk, szenvedélyes volt, meg minden. Most meg tök unalmas az egész. semmi újítás, mindig ugyanazok a pózok. ha szólok, h csináljuk másképp, húzza a száját, lusta hozzá.mindig lovaglóban akarja, m úgy tudok elmenni, és neki kényelmesebb így h elintézem magamnak én. pedig tudom h tetszem neki, és jól is csinálom a dolgokat. tegnap meg megint lekókadt neki. ezt azért nem szeretem, mert olyankor ideges lesz, és csak gyorsabban akarja csinálni, h vhogy palástolja, vagy nem tudom. de ingerülten nem lehet szeretkezni. próbálom lenyugtatni, tök megértő vagyok vele. utána már felállt neki, de megint full unalmas volt. miért van az h akkor sem tudunk igazán jót szeretkezni,ha előtte napokig nem látjuk egymást?? 20-ból egyszer, ha sikerül. én 20 vagyok, ő 22
/mielőtt felhoznátok, van egy-két segédeszközünk, meg szexkönyvünk-amit használhatnánk, de a barátomat annyira nem érdekli/ ja, meg amikor felhozom h mi nem oké, akk megsértődik, h sokszor elmondom neki h nem jó, és ezt unja már. azóta befogom a szám, mert úgysem használ ha beszélni akarok, tudja jól h mi a baj. csak leszarja...lehet így szerelmesnek lenni?
Hosszú távú kapcsolatban az ilyesmi előfordul. Nem kell ezt túlreagálni a srácnak, és neked sem. Az elég gáz, ha a srác nem akar hallani a változtatásról, akkor kb halálra vagytok ítélve. Egyébként tapasztalatból mondom, hogy ha 1X lekókad sex közben, máskor is le fog, főleg akkor, ha túlzottan akarod. Néha van olyan, hogy valamiért nem megy, ezt amíg az ember nem tudja elfogadni, addig ideges lesz tőle. Ebből a szempontból hiába vagy megértő, az is csak idegesíteni fogja. Igazából az ilyen szitukra sajnos nincs gyógymód. Esetleg egy jóbarát aki szintén férfi, és elmondja, hogy hát ez előfordul bizony mindenkivel néha, csak általában az ilyesmit a férfiak nem vallják be egymásnak.
Akárhogy is vesszük, szerintem 2 dolgot tehetsz... az első, hogy hagysz mindent ugyanúgy maradni,és előbb-utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak. A másik, hogy rábeszéled, hogy változtassatok a szexuális életeteken, mesélje el a fantáziáit, és akármi is legyen, te ne rökönyödj meg rajta, hanem tedd meg érte, ha annyira fontos a számodra. Kb ennyit tudok javasolni.
16:22 vagyok
Akkor bizony belustult :S Hűha, pont most járt így nemrég az egyik barátnőm a pasijával. Csak ők 2 és fél hónapig szenvedtek így. mondjuk nagy szerelem nem is volt köztük, de a fiú az elején még tudott teljesíteni a végefelé meg már úgy volt vele hogy lusta a szexhez... Csak az análra volt hajlandó, semmi másra. A barátnőm mindent megtett. 2 és fél hónapon keresztül minden létezőt bevetett de semmi reakció :( És egy nőnek tényleg iszonyat lelombozó ha a pasiján azt látja hogy nem kívánja :S
A lustaságból kéne kizökkenteni mert ez már tényleg csak az lehet.... Nincs ötleted mitől alakulhatott ez ki? Máshol jár az esze? Új munkahely, suli akármi ami stresszelhetné. habár 9 hónapon át stresszeli valami akkor az sok idő....
Tényleg itt már csak az segít hogy leültök szemtől szembe és megbeszélitek hogy mit vár a másik és miért alakult ki ez a helyzet.
Nehogy úgy járjatok mint az ismerőseim akiket az előbb említettem :S mert ők szakítottak. Szegény lány minden nap sírt mert akkora 0-nak érezte már magát :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!