Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a baj a szexuális életünkke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a szexuális életünkkel? Tegnap este is kudarcba fulladt. Valaki segítsen nekem, a szakítást csak végső esetre tartogatom.

Figyelt kérdés

Hónapok óta kínlódunk. Nagyon szeretjük egymást, tetszünk is egymásnak. Régen nagyon jó volt a szex, mindig egymásnak estünk, szenvedélyes volt, meg minden. Most meg tök unalmas az egész. semmi újítás, mindig ugyanazok a pózok. ha szólok, h csináljuk másképp, húzza a száját, lusta hozzá.mindig lovaglóban akarja, m úgy tudok elmenni, és neki kényelmesebb így h elintézem magamnak én. pedig tudom h tetszem neki, és jól is csinálom a dolgokat. tegnap meg megint lekókadt neki. ezt azért nem szeretem, mert olyankor ideges lesz, és csak gyorsabban akarja csinálni, h vhogy palástolja, vagy nem tudom. de ingerülten nem lehet szeretkezni. próbálom lenyugtatni, tök megértő vagyok vele. utána már felállt neki, de megint full unalmas volt. miért van az h akkor sem tudunk igazán jót szeretkezni,ha előtte napokig nem látjuk egymást?? 20-ból egyszer, ha sikerül. én 20 vagyok, ő 22

/mielőtt felhoznátok, van egy-két segédeszközünk, meg szexkönyvünk-amit használhatnánk, de a barátomat annyira nem érdekli/ ja, meg amikor felhozom h mi nem oké, akk megsértődik, h sokszor elmondom neki h nem jó, és ezt unja már. azóta befogom a szám, mert úgysem használ ha beszélni akarok, tudja jól h mi a baj. csak leszarja...lehet így szerelmesnek lenni?

2011. jún. 13. 16:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de inkább nem mondja ki, hogy nem kíván vagy csak kicsit.

Én tudom, mert pasi vagyok. Igaz mi inkább megbeszéltük és szakítottunk, pedig jó volt a kapcsolat, bár inkább olyan ellaposodott lett a végére, de nem veszekedtünk meg ilyenek.

Nálunk az volt a különbség, hogy a csaj nem akart többször szexelni. Aztán meg már nekem sem volt annyira kedvem kezdeményezni az elutasítások után. Nekünk is voltak vibrieink meg egyéb cuccok, de azokat sem akarta már használni, pedig korábban ő akart venni ilyeneket.

Viszont olyan nem volt, hogy lelankadt mert ha ritkán is szexeltünk az azért jó volt. :)

Még valami sokszor a pasik inkább büszkék mint, hogy beismerjék, hogy bennük van a hiba. A sok hülye.

2011. jún. 16. 13:28
 12/35 A kérdező kommentje:
ő sem szeret erről beszélni, ezért nem erőltetem. az viszont rosszul esik, hogy szinte hülyének néz. értetlenül és ártatlanul bámul rám, h miért lassítottam, meg miért nem élvezem, mikor mindketten érezzük, hogy szinte teljesen lekókadt. nem tudok vele mit kezdeni, és végtelenül elkeserít
2011. jún. 16. 13:33
 13/35 Andi1226 válasza:

Biztos,hogy lelkileg rendbe van a kapcsolatotok? Vagy csak Te gondolod így? Szerintem nem a szexről kellene elsősorban beszélni...mert nem hinném,hogy ott lenne a probléma. Ha nem működik a szex és előtte pedig működött annak mindig lelki oka van.

Én voltam hasonló helyzetben életemben egyszer. A srác nem szerette megbeszélni a lelki dolgokat..ezért sok mindent magába zárt...nem szólt, nem mondta el mi az ami bántja. Csendesen gyötrődött. Aztán egy idő után elutasította a szexet. Tudtam, hogy imád és szeret engem és hogy kíván is engem..mert ha nagy ritkán sikerült rávennem...akkor minden jól működött. Végül is Ő szakított. Én észre sem vettem,hogy bántottam, hogy állítólag manipuláltam és túl erőszakos és túl domináns voltam. Sokszor a Férfiak nagyon érzékenyek tudnak lenni. Mindenesetre ha nem működik a szex az mindig figyelmeztetés...és az alap ok az legtöbbször nem a testiség hanem sokkal komolyabb.

2011. jún. 16. 13:55
 14/35 Andi1226 válasza:

és nem kell azonnal szakítani. Legyen egy kis szünet. Kicsi "böjt" a szexben..de lehet,hogy jobb lenne átmenetileg kicsit egymás nélkül. 1-2 hónap...de lehet elég lenne 1-2 hét is.

A

2011. jún. 16. 13:59
 15/35 A kérdező kommentje:
köszön, Andi1226. csak nehéz megtalálni azt a pillanatot, amikor beszélhetnénk ilyenekről. gyanítom, h keresné a mögöttes okát annak, h ilyenekről akarok vele beszélni. de igyekszem majd.
2011. jún. 16. 13:59
 16/35 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ez, csak én vagyok a férfi.

Nekem az volt a gond, hogy a barátnőm (már exem) túl érzékeny volt. A pózok 90%át nem lehetett vele nyomni mert hogy neki úgy fáj mindenhogy fáj, úgy nem jó, így kellemetlen, ne dugjam be teljesen mert a méhszájat birizgálja (mi ez a baromság). Félreértés ne essék, nem vagyok egy durva arc, hogy azért fájjon neki. kutya, misszionárius és ezek származékai alapból kilőve. Neki a lovagló volt csak jó meg a kanál (tudod a kiskifli nagykifli NEM anál :D:D) az utóbbit ráadásul nem szerettem mert túl latymatag pozíciónak tartom (de minden mást igen). Mind ennek tetejében az előjáték kb úgy zajlott, hogy én dolgoztam végig felkészítettem a csodabarlangot arra, hogy bebarangoljam azt annyi, bedughattam utána.. csodás. Úgy gondolta, hogy nekem alapból feláll hát akkor nekem már nem is kell előjáték. Lovagló pózba is eléggé szűziesen tolta, hiába próbáltam rásegíteni.

Egy idő után (hónapok) már úgy zajlott a szex részemről, hogy na jó abbahagyom a gépezést gyorsan lezavarjuk azt gépezek tovább, ő úgyis alszik vagy 3 órát utána. Ő mindig magától elmegy (vagy csak azt hazudta, de már nem igazán érdekel) nekem a saját kis kezemmel kellett orgazmusközeli állapotba kerülnöm.

Sajnos ezek után egyre gyakrabban fordult elő hogy fogtam és meguntam a dolgot a szex közepén, lekókadt a jancsi. Ő nem értette hogy történhet ilyen, én próbáltam célozgatni neki, hogy a nyugdijasszex egy idő után uncsi, meg lehetne odaadóbb de nem történt változás. Azóta szétmentünk, jóban vagyunk.

Olvastam, hogy nálatok a helyzet nem ilyen súlyos, de hátha felismersz egykét dologra a történetemben. A férfiak (legalábbis én) nagyon utálják a szex közbeni problémázást, ha tologatják őket ide oda hogy se így se úgy nem jó, várjál kimegyek wcre ágy szélén várás ücsörgés... a Szex legyen szenvedélyes, olykor vad -persze Kölcsönös előjátékkal-.

2011. jún. 16. 14:21
 17/35 anonim ***** válasza:
ja és 24/F
2011. jún. 16. 14:21
 18/35 A kérdező kommentje:
köszi a választ. szerintem ott vagyunk meglőve, h mindkettőnknek azt kell látni, h a másik nagyon begerjedt, ahhoz, h mi is felizguljunk. nekem régebben az is elég volt, ha úgy csókolt meg, de mostanában nagyon nehéz felizgatnunk egymást. az a fő baj, h nincs szenvedély. ha szokatlan helyen csináljuk is, mindig abbahagyja pár perc után, és mondja h folytassuk a szobában. Milyen az az izgalmi állapot, amikor abba tudja hagyni csak úgy???
2011. jún. 16. 14:54
 19/35 anonim ***** válasza:

Pff nem tudom.. Megmondom őszintén én sem szeretek úgy szexelni hogy bármelyik pillanatban megláthatnak, vagy budiban vagy ilyen helyeken... Kocsiban és a természet lágy ölén nyugisan kettesben okés. Ebből a szempontból lehet neki is ez a baja.

De -és most nem sértésből mondom- lehet szimplán rádúnt és más nőkről fantáziál (nem tudom mennyi nője volt előtted de ha te voltál az első, max második akkor méginkább) Ha túl sovány vagy lehet ducira vágyik, ha duci vagy lehet soványra ha alacsony vagy magasra ha kicsi a melled nagy mellre ha nagy a melled kicsire, mert ki akarja próbálni.

Mondjuk ezt nem tapasztalatból mondom, nem volt szerencsém eljutni eddig egy kapcsolatban hogy ráunjak a barátnőm testére, de elképzelhető, hogy van ilyen.

2011. jún. 16. 15:00
 20/35 A kérdező kommentje:

Zordan

rengeteg nője volt már, kismellű, nagymellű, alacsony magas, anál-lover, meg szende is. velem van a második leghosszabb kapcsolata (1-másfél év), de lehet h már első vagyok:D nem látom rajta h unna, mindig olyan "csodálattal" bámulja a testem meg az arcom, mindig dicsér. ha rámunt, azt baromira jól leplezi.

2011. jún. 16. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!