Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a szexuális életünkkel? Tegnap este is kudarcba fulladt. Valaki segítsen nekem, a szakítást csak végső esetre tartogatom.
Hónapok óta kínlódunk. Nagyon szeretjük egymást, tetszünk is egymásnak. Régen nagyon jó volt a szex, mindig egymásnak estünk, szenvedélyes volt, meg minden. Most meg tök unalmas az egész. semmi újítás, mindig ugyanazok a pózok. ha szólok, h csináljuk másképp, húzza a száját, lusta hozzá.mindig lovaglóban akarja, m úgy tudok elmenni, és neki kényelmesebb így h elintézem magamnak én. pedig tudom h tetszem neki, és jól is csinálom a dolgokat. tegnap meg megint lekókadt neki. ezt azért nem szeretem, mert olyankor ideges lesz, és csak gyorsabban akarja csinálni, h vhogy palástolja, vagy nem tudom. de ingerülten nem lehet szeretkezni. próbálom lenyugtatni, tök megértő vagyok vele. utána már felállt neki, de megint full unalmas volt. miért van az h akkor sem tudunk igazán jót szeretkezni,ha előtte napokig nem látjuk egymást?? 20-ból egyszer, ha sikerül. én 20 vagyok, ő 22
/mielőtt felhoznátok, van egy-két segédeszközünk, meg szexkönyvünk-amit használhatnánk, de a barátomat annyira nem érdekli/ ja, meg amikor felhozom h mi nem oké, akk megsértődik, h sokszor elmondom neki h nem jó, és ezt unja már. azóta befogom a szám, mert úgysem használ ha beszélni akarok, tudja jól h mi a baj. csak leszarja...lehet így szerelmesnek lenni?
lehet így szerelmesnek lenni, de elég sz.ar lesz a kapcsolatotok minősége.
legyél kegyetlen, állj elé és ezeket ugyanígy mondd el neki. tudod, néma gyereknek.. ne hagyd megfutamodni a problémák elől, az élet többi területén se jó, ha ilyen ötcsillagos a problémamegoldó képessége
akkor meg egy önző dög és valszeg csak az a lényeg, hogy ő gyorsan elélvezzen.
nem értem, más pasi örülne, ha lenne segédeszköz, rendszeres szex, feldobva egy-két új pózzal, ő meg sz.arik rá?
hányszor vagytok együtt egy héten amúgy? nem lehet, hogy napi rutinná vált számára?
akkor ne kezdeményezz most egy ideig. várd meg, amíg ő adja a jeleket.
hát nem mondom hogy könnyű lesz, de valamit valamiért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!