Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a baj a szexuális életünkke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a szexuális életünkkel? Tegnap este is kudarcba fulladt. Valaki segítsen nekem, a szakítást csak végső esetre tartogatom.

Figyelt kérdés

Hónapok óta kínlódunk. Nagyon szeretjük egymást, tetszünk is egymásnak. Régen nagyon jó volt a szex, mindig egymásnak estünk, szenvedélyes volt, meg minden. Most meg tök unalmas az egész. semmi újítás, mindig ugyanazok a pózok. ha szólok, h csináljuk másképp, húzza a száját, lusta hozzá.mindig lovaglóban akarja, m úgy tudok elmenni, és neki kényelmesebb így h elintézem magamnak én. pedig tudom h tetszem neki, és jól is csinálom a dolgokat. tegnap meg megint lekókadt neki. ezt azért nem szeretem, mert olyankor ideges lesz, és csak gyorsabban akarja csinálni, h vhogy palástolja, vagy nem tudom. de ingerülten nem lehet szeretkezni. próbálom lenyugtatni, tök megértő vagyok vele. utána már felállt neki, de megint full unalmas volt. miért van az h akkor sem tudunk igazán jót szeretkezni,ha előtte napokig nem látjuk egymást?? 20-ból egyszer, ha sikerül. én 20 vagyok, ő 22

/mielőtt felhoznátok, van egy-két segédeszközünk, meg szexkönyvünk-amit használhatnánk, de a barátomat annyira nem érdekli/ ja, meg amikor felhozom h mi nem oké, akk megsértődik, h sokszor elmondom neki h nem jó, és ezt unja már. azóta befogom a szám, mert úgysem használ ha beszélni akarok, tudja jól h mi a baj. csak leszarja...lehet így szerelmesnek lenni?

2011. jún. 13. 16:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
59%
Ez érdekes egy szituáció! Nem értem a pasit! Ők akarnak mindig szexelni, nem mi! Hogy mért nem kíván, azt csak ő tudja! Előbb-utóbb el fogja mondani! Csak meg ne lepődj! Friss a kapcsolat ahhoz képest és lekókad neki???????Órák hosszan kellene egymást dögönyöznötök:-)! Már ne érts félre! Van valami problémája, amit nem mond el! Ez tuti! Vagy stressz a munkahelyen vagy a suliban vagy veled van gondja! Meg kellene beszélni mi a baja!Ez nem lesz így jó folytatás!
2011. jún. 13. 16:17
 2/35 A kérdező kommentje:
ezt leszámítva kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. most ő is a vizsgaidőszak végén jár, nem tudom, mi baja lehetne.a családja is normális, szeretik meg minden.
2011. jún. 13. 16:21
 3/35 anonim ***** válasza:

lehet így szerelmesnek lenni, de elég sz.ar lesz a kapcsolatotok minősége.

legyél kegyetlen, állj elé és ezeket ugyanígy mondd el neki. tudod, néma gyereknek.. ne hagyd megfutamodni a problémák elől, az élet többi területén se jó, ha ilyen ötcsillagos a problémamegoldó képessége

2011. jún. 13. 16:23
 4/35 A kérdező kommentje:
mondtam már neki százszor, eleinte olyan volt mintha tudomásul venné, de aztán megint minden ugyanúgy ment. most már meghallani sem akarja
2011. jún. 13. 16:27
 5/35 anonim ***** válasza:

akkor meg egy önző dög és valszeg csak az a lényeg, hogy ő gyorsan elélvezzen.

nem értem, más pasi örülne, ha lenne segédeszköz, rendszeres szex, feldobva egy-két új pózzal, ő meg sz.arik rá?

hányszor vagytok együtt egy héten amúgy? nem lehet, hogy napi rutinná vált számára?

2011. jún. 13. 16:32
 6/35 A kérdező kommentje:
régen napi kétszer csináltuk. nem értem, akkor miért ment neki, meg miért kívánt jobban? mostanság hetente kb 3-4 szer ha sikerül. sokszor külső körülmény okozza, de én már kezdeményezni sem merek, mert senki sem utasított vissza annyiszor mint ő. mi változhatott fél év alatt? tudom h tetszem neki, akkor miért nem akar megdugni?
2011. jún. 13. 16:36
 7/35 anonim ***** válasza:

akkor ne kezdeményezz most egy ideig. várd meg, amíg ő adja a jeleket.

hát nem mondom hogy könnyű lesz, de valamit valamiért :D

2011. jún. 13. 16:41
 8/35 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű.Te is érzed,hogy nem szeret téged.Ha szeretne,nem lenne lusta szétkényeztetni.Ennyi.Úgyhogy itt nincs mit tenni,szakítás.
2011. jún. 13. 16:59
 9/35 anonim ***** válasza:
Hiába mondod, hogy jó a kapcsolatod, de mégsem. Ha jó lenne, akkor bármit megtudnátok beszélni még a szexet is. Ha erre nem hajlandó akkor válaszút elé kell állítani, mert ezt pár hónapon belül megsínyled érzelmileg. Elég furcsa, ha egy pasi nem kívánja a szexet a barátnőjével, akit elvileg szeret. Nekem az is megfordult a fejemben, hogy esetleg van még egy lány az életében, vagy csak rád unt, szeretne kilépni a kapcsolatból és gyáva kukac ezt megtenni, inkább eléri, hogy te rakd ki.
2011. jún. 13. 17:32
 10/35 A kérdező kommentje:
nem ilyen embernek ismerem. tuti h nem csal meg. orálisan szeret kielégíteni, azt bármikor megteszi, de az nekem nem elég. nekem maga az aktus számít.
2011. jún. 13. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!