Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A leendő feleségemnek tartogat...

A leendő feleségemnek tartogatom a szüzességemet, gáz?

Figyelt kérdés
egy 19 éves fiú
2008. júl. 18. 18:36
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
84%
Nem gáz, csak felesleges. A csajok nem buknak annyira a szűz srácokra, jobb az, ha előtte gyűjtesz némi tapasztalatot, hogy tudd, mi hol van egy nőn, és azzal mit kell csinálni, hogy jó legyen mindkettőtöknek. 19 évesen nem kívánod a szexet? Vagy miért akarod "tartogatni"? Ennek valami lélektani oka lehet (vallásosság, prűd neveltetés, látens homoszexualitás, gátlások, kisebbrendűségi érzés), amivel érdemes foglalkoznod!
2008. júl. 18. 18:39
 2/31 anonim válasza:
28%
Gááááááz!!!!!!!!!!!! Nem abban az időben élünk és nem csaj vagy!
2008. júl. 18. 18:40
 3/31 anonim válasza:
49%
Egyáltalán nem gáz... Én is leendő férjemnek tartogatom...
2008. júl. 18. 18:42
 4/31 anonim válasza:
72%
Akkor már csak össze kell hozni Benneteket, és akkor lehet együtt próbálkozni az esküvő után. Aztán vagy jó lesz, és boldog lesz a házaséletetek, vagy szex terén nem illetek össze, és akkor elszúrtátok az egészet...
2008. júl. 18. 18:44
 5/31 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem gaz:) Jaj de orulnek en is egy ilyen pasinak:D
2008. júl. 18. 18:44
 6/31 anonim válasza:
96%
szerintem sem gáz, de mindenkinek más a jó
2008. júl. 18. 18:47
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
Mindenkinek más a véleménye. És ez főképp a leendő feleségedtől függ majd, nem tőlünk. Hogyha neki bejön, hogy neki tartogattad magad, akkor nem gáz. De hogyha nem jön be neki, akkor meg gáz. De szerintem szerezhetnél egy kis tapasztalatot (persze ez alatt nem azt értem, hogy az első nővel össze fekszel, aki felajánlja)
2008. júl. 18. 19:07
 8/31 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is szerezz tapasztalatot.

Vagy pedig keress olyan lányt, aki élvezi, ha taníthat. Ma nem sok ilyet találsz, de azért összejöhet.

De én is azt mondom, hogy valami komolyabb gond lehet emögött. 19 éves fiú, ha idáig nem kereste a szexet... nem jó előjel. Jobb lenne utánajárnod.

2008. júl. 18. 20:00
 9/31 anonim ***** válasza:
62%
szerezz tapasztalatot.nem lenne így se semmi gáz.de ha megtudod milyen jó,akkor nehogy mással is ki akard próbálni,és ugye akkor már nős leszel,akkor meg ugy már elég gáz!
2008. júl. 18. 21:03
 10/31 anonim válasza:
95%
Szerintem eleve ne érdekeljen más véleménye. Ha Te tartogatni szeretnéd, mert ezt érzed a legjobbnak, akkor tényleg várj.
2008. júl. 18. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!