Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A leendő feleségemnek tartogat...

A leendő feleségemnek tartogatom a szüzességemet, gáz?

Figyelt kérdés
egy 19 éves fiú
2008. júl. 18. 18:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem hülyeség.Ha jobban belegondosz neked milyen pasi kellene aki volt több növel is de szakitottak,vagy aki nem mert annak akarja adni magét akivel leszeretné élni az életét.Amugy az én párom is szüz volt és ez tetszett benne elvett feleségül imár 13 éve együtt vagyunk,ja és soha nem csalt meg!Legalább tudtam hogy hü lesz örökkre mert rám várt!
2008. júl. 19. 15:35
 22/31 anonim válasza:
0%
Ha Jehova tanúja vagy, akkor ez még természetes is. :)
2008. júl. 19. 23:20
 23/31 anonim ***** válasza:
26%

egy pasinak, de még egy csajnak is ki kell élnie magát.

engem csak az érdekel, hogy hogy pattanhat ki ilyesmi egy 21. századi fiatal srác agyából, hogy a leendő feleségének tartogatja magát?! ez már a mút század elején sem volt divat, és gondolom nem véletlenül...

2008. júl. 20. 00:12
 24/31 anonim válasza:

Embereeek...A srácunk nem mondta hogy nem foglalkoztatta a szex gondolata még..és azt sem biztos hogy gondolta hogy csak az esküvő után fekszik le a leendő feleségével..

Szerintem ha olyan lányt találsz akiben úgy érzed hogy megtaláltad a Mindent, akkor nem érdemes tovább várni, persze ha a lánynak is Te vagy a Minden :)Az csak erősíti a kapcsolatot, és ha tényleg nagyin úgy érzed, még az is lehet hoyg máris a leendő feleségeddel csinálod :)

Én is a reményeim szerinti leendő férjemnek adtam a szüzességemet, de tényleg jó tudni, hogy nem csak egyéb téren illünk ösze, hanem az ágyban is megvan az összhang^^

És a szex nem csak a testiségről szól..nagyon sokmindent lehet tanulni közben egymásról, és határozottan mélyíti a kapcsolatot.

De ha tényleg meg szeretnéd várni az elsővel a nászéjszakát, az sem gáz, csak inkább azt mondanám hogy ritka ma, de nagyon szép dolog. Persze feltétlenül add a tudtára a párodnak, hogy Te még szűz vagy, így biztos lehetsz a szerelmében, ha melletted marad ezuzán is, és vállalja, hoyg esetleg tanítgatni kell, vagy egymást kelljen tanítgani, ha ő is szüzen házasodik:)

2008. júl. 21. 11:21
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia! Miért lenne gáz? Jajj,úgy örülök az ilyen fiúknak,mint Te! Én is a férjemnek tartogatom.. :D Nem érdemes "elpazarolni". Szerintem nagyon helyesen teszed! Manapság kevés az ilyen fiú,maradj is ilyen! =))
2008. júl. 21. 21:16
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

én biztos nem kezdenék szűz pasival... de akinek az kell, az tanítsa :p

a tapasztalt fiúk sokkal jobbak. na ne menjetek át egész pesten, de tudják mi a dolguk vízszintesben ;)

2008. júl. 22. 21:37
 27/31 anonim válasza:

olyan jó, hogy vannak még normális férfiak, akiket nem a farkuk irányít!

ha olyan lányt választasz, akkor nagyra fogja értékelni, hogy csak neki adod magad!

2008. júl. 24. 11:07
 28/31 anonim ***** válasza:
DE KÁR h kevés az ilyen férfi mint te
2008. aug. 5. 21:58
 29/31 anonim ***** válasza:
ismerek egy pasit, akinek a felesége volt az első, amikor 23 volt. azóta kb minden szembejövőt megfektetett. ennyit erről... ahelyett, h ilyeneken gondolkodsz, inkább szedj össze valami helyes csajszit, és tanulj! többet profitálsz belőle mintha 25-30 éves korodig egy nőre vársz. aki lehet, h nem is jön el...
2008. aug. 6. 22:01
 30/31 anonim válasza:
Én ismerek nagyon sok ilyen fiút/lányt, szinte csak ilyeneket. a házasságig való várás pedig nem azt jelenti, hogy előtte tilos, utána meg ezerrel. Hanem fokozatosan, folyamatosan kiépíted a másik megismerésének folyamatát, vigyázva arra, hogy az intimitás határát ne lépd át. Ismerek rengeteg olyat, akik így csinálták: az eredménye: boldog házasság, egymásban való nagyfokú öröm:)
2008. okt. 24. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!