Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a szexuális életünkkel? Tegnap este is kudarcba fulladt. Valaki segítsen nekem, a szakítást csak végső esetre tartogatom.
Hónapok óta kínlódunk. Nagyon szeretjük egymást, tetszünk is egymásnak. Régen nagyon jó volt a szex, mindig egymásnak estünk, szenvedélyes volt, meg minden. Most meg tök unalmas az egész. semmi újítás, mindig ugyanazok a pózok. ha szólok, h csináljuk másképp, húzza a száját, lusta hozzá.mindig lovaglóban akarja, m úgy tudok elmenni, és neki kényelmesebb így h elintézem magamnak én. pedig tudom h tetszem neki, és jól is csinálom a dolgokat. tegnap meg megint lekókadt neki. ezt azért nem szeretem, mert olyankor ideges lesz, és csak gyorsabban akarja csinálni, h vhogy palástolja, vagy nem tudom. de ingerülten nem lehet szeretkezni. próbálom lenyugtatni, tök megértő vagyok vele. utána már felállt neki, de megint full unalmas volt. miért van az h akkor sem tudunk igazán jót szeretkezni,ha előtte napokig nem látjuk egymást?? 20-ból egyszer, ha sikerül. én 20 vagyok, ő 22
/mielőtt felhoznátok, van egy-két segédeszközünk, meg szexkönyvünk-amit használhatnánk, de a barátomat annyira nem érdekli/ ja, meg amikor felhozom h mi nem oké, akk megsértődik, h sokszor elmondom neki h nem jó, és ezt unja már. azóta befogom a szám, mert úgysem használ ha beszélni akarok, tudja jól h mi a baj. csak leszarja...lehet így szerelmesnek lenni?
Ez nagyon lelombozó tud lenni, amit leírtál. Nehéz a lustaságból kirángatni magatokat, pedig muszáj lesz :D
Együtt laktok? Vagy ott alszol nála? MErt akkor ha este elmegy fürödni berángathatnád a fürdőbe. Lenge ruhában pl.. Én a te helyedben nekinyomnám a falnak, szájjal elkezdeném ingerelni, majd utána megfordulnék, odanyomnám a popómat, és kérném hogy d.gjon meg keményen.
De ez csak egy példa. Persze megint benne van hogy te kezdeményeztél. De szerintem egy két ilyen pajzán megnyilvánulás után ő is nagyobb kedvet kap majd a dologhoz. Pl ha sétáltok este akkor elcsábíthatnád egy bokor felé. Extrém, új helyek. Pár ilyen akció után tuti visszajön a szexuális étvágya :D
Újíts be a ruhatáradban, fehérneműkben. A kisugárzásod is sokat számít. Mosolyogj, kacérkodj, flörtölj :D
Sok sikert!
22/l
Előző vagyok. azt kifelejtettem, hogy ha minnél többet beszéltek erről, és minnél jobban tudatosítod benne hogy mekkora sz.r amit csinál stb, akkor attól nem lesz nagyobb kedve a dologhoz... Csak méginkább elveszed ezzel a kedvét, egóját, rástresszelteted, és csak azért sem fog menni a dolog. Szerintem a témát hanyagold szóban. Ne stresszeltesd rá. Tettekben kezdeményezz :)
Közben súghatnál a fülébe biztató szavakat hogy mennyire kívánod, hogy kicsit növeld a férfias önbizalmát :)
Még mindig előző vagyok XD Bocsi, csak eszembe jutott még valami. Mi lenne ha kicsit megujjulnál? Hajilag, ruhailag, fehérneműileg :) Nem sokat csak mégis hogy ujjat lásson. Lehet megszoktátok már egymást túlságosan is.
22/l
Lol ez cuki volt.
Amúgy ja, harisnyakötő fekte fehérnemű satöbbi az megteszi a hatását, ha nem akkor látens homo :]
Elolvastam a válaszaidat. Meg se halld azokat a baromságokat, hogy nem szeret téged!!! Nagyon is szeret! Ezt mutatja az is, hogy szeret téged orálisan kényeztetni, és hogy ideges lesz, ha lelankad...mit gondolsz miért? És miért fordul elő újra és újra? Mert aggasztja és idegesíti a dolog, hogy ezért Te mit gondolhatsz róla, férfiatlannak tartja magát, és tovább generálja a problémát ez az egész dolog...
Az is egy nagyon szép dolog tőle, hogy olyan pózban akarja csinálni, ami neked jó.
Máshogy kell hozzáállnotok ehhez az egészhez. Kell egy nagy beszélgetés, amit Te fogsz kezdeményezni.
Először is, el kell mondanod, hogy átgondoltad a dolgokat, és tudod, hogy a lelankadás attól van, mert fél a barátod, hogy ez bekövetkezik, és önmagában ez is okozhatja. El kell neki mondanod, hogy élvezed a közelségét. Kérdezd meg a fantáziáiról, vágyairól, kedvesen, mikor oda bújsz hozzá.
Nálunk is kialakulhatott volna ez, nem beképzeltségből, de nekem köszönhető, hogy túljutottunk rajta. Előfordult, hogy a barátomnak, mikor rajta voltam, nem állt fel. Már akkor ideges lett, teljesen ki volt. Elmondtam neki, hogy nem gondolok semmi rosszat, tudom hogy kíván és szeret, csak épp akkor volt sanszos, hogy sikerül-e neki a félév, amiért annyit gürizett. Legközelebb megint megesett, akkor meg azért, mert félt hogy az előző megismétlődik. Ezt is közöltem vele...hogy tudom szívem, hogy megijedtél, de csak ettől van...olyan jól esett neki, hogy bevallotta, olyanok jártak a fejében hogy impotensnek nézem, stb. Megnyugtattam.
Gond akkor lenne esetleg, ha hosszú időn át nem állna fel a barátodnak. De felállt.
El se hiszed, mennyire lelki okok befolyásolják. Rosszul kezeltétek a helyzetet. A segédeszközt, meg ilyeneket hagyd...azért egy férfi csak akkor érzi férfinak magát, ha minden ő maga ad meg.
Bújj oda hozzá, vidáman, kedvesen kérdezd meg, hogy megmasszírozhatod-e a hátát, a masszás végén kezdd el csókolgatni a hátát, nyakát, fordítsd a hátára és mondd el neki, hogy mennyire jó neked, mikor érzed a közelségét.
Hidd el, csak önbizalmat kell adnod a barátodnak, és rendbe jön minden!!! Mert nálunk is ugyanez volt, pont ugyanez, csak én foglalkoztam pszichológiával és máshogy reagáltam.
Mit gondolsz, milyen lehet elkezdeni a barátodnak a szexet abban a tudatban, hogy neked nem jó?
Mert eddig ez volt...
Ezért kell komoly beszélgetést kezdeni, azzal, hogy átgondoltad a dolgokat...
Az én barátom imád, már akkor is áll neki mikor csókolózunk, mi is sokszor csináljuk...mégis volt oylan, hogy 3szor egymás után nem állt fel. Tisztáztuk. Azóta semmi gond.
És szeret téged nagyon a srác...ezt tisztán kivettem a soraidból.
19/l
És nagyon szépen kérlek, hagyd ezt az abszurd baromságot, hogy rád unt...ha annyit dícséri a testedet meg az arcodat:) Nem sok fiú teszi meg...ehhez az egészhez nálatok IS csak az önbizalomnak van köze...éppen elég ez, hogy lelombozza. Én pl ha valami miatt úgy érzem, hogy nem vagyok annyira kívánatos, be sem tudok nedvesedni olyan hamar, és ha zsíros a hajam, vagy nem vagyok annyira a toppon, még az orgazmusom is rövidebb és nem annyira intenzív...
Higgyél nekem, és erősítsd meg a párod önbizalmát!!!
16:17
mint már írtam, igyekszem óvatosan kezelni ezt a dolgot, és nem szekálom vele, de én is emberből vagyok, ráadásul baromi türelmetlen és hiú, szóval csodával határos h eddig nem borultam ki neki emiatt. nem akarom bántani, ezért nem dörgölöm az orra alá és próbálok gyengéd, és kedves lenni. de szeptember óta ez megy. 9 hónapja. kicsit lelomboz, h 9 hónapja egy helyben rostokolunk és semmit sem tudok tenni. majd még többet mondom neki, hogy így szeretem, meg olyan férfias. több egyelőre nem telik tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!