Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én bírom a picit durvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én bírom a picit durvább szexet, de a párom nem képes rá. Érdemes vele küzdenem?

Figyelt kérdés
durván hangzik, hogy h@lye, de ha ez van. nőként is bírom a picit durvább szexet, lefogás, harapdálás, stb. tetszik a szerepjáték, hogy én nem akarom, vagy pl néha kedvem van arra, hogy letámadjon, de sosem veszi a jeleket(pedig már el is mondtam neki mire figyeljen) és ha meg mondani kell, hát, nem az igazi. ő meg semmi, csak a nyugis simogatós entyempentyem. ha megpróbálom ilyenre rávenni, akkor egyrészt látom rajta, hogy nem érzi jól magát benne, másrészt nem is kapja el az ütemet. vagy semmit sem csinál vagy túlságosan is és pl nagyon megszorít(akár foltos is maradok) vagy nagyon megharap, stb. magyarul neki ez nem fekszik. próbálom tanítgatni, de süt róla, hogy idegen tőle. engem viszont ez a szexuális élet nem elégít ki. mit gondoltok, érdemes küzedni vele vagy ennek így nem sok jövője van? kinek milyen tapasztalatai vannak a téren?
2011. jún. 3. 21:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
bepakoltam mindet a szekrény mélyére. talán egyszer előveszem
2011. jún. 5. 15:10
 22/22 anonim ***** válasza:

06-05 15:10

Ennyire lemondtál már mindenről? :)

2011. jún. 9. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!