Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én bírom a picit durvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én bírom a picit durvább szexet, de a párom nem képes rá. Érdemes vele küzdenem?

Figyelt kérdés
durván hangzik, hogy h@lye, de ha ez van. nőként is bírom a picit durvább szexet, lefogás, harapdálás, stb. tetszik a szerepjáték, hogy én nem akarom, vagy pl néha kedvem van arra, hogy letámadjon, de sosem veszi a jeleket(pedig már el is mondtam neki mire figyeljen) és ha meg mondani kell, hát, nem az igazi. ő meg semmi, csak a nyugis simogatós entyempentyem. ha megpróbálom ilyenre rávenni, akkor egyrészt látom rajta, hogy nem érzi jól magát benne, másrészt nem is kapja el az ütemet. vagy semmit sem csinál vagy túlságosan is és pl nagyon megszorít(akár foltos is maradok) vagy nagyon megharap, stb. magyarul neki ez nem fekszik. próbálom tanítgatni, de süt róla, hogy idegen tőle. engem viszont ez a szexuális élet nem elégít ki. mit gondoltok, érdemes küzedni vele vagy ennek így nem sok jövője van? kinek milyen tapasztalatai vannak a téren?
2011. jún. 3. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%
vegyél egy felcsatolhatót és támadd le te őt.
2011. jún. 3. 21:41
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
rühellem ezt a kibаszott világot hogy akinek van nője az nem tudja megkurni akinek meg tudná annak nincs! 30/F
2011. jún. 3. 21:42
 3/22 anonim ***** válasza:
Veled nem érdemes küzdeniXD Ha emiatt feladod akkor menj oda ahova akarsz, ne is kínlódj így.
2011. jún. 3. 21:44
 4/22 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást megtudjátok szerintem beszélni ezt, mondd neki hogy téged ez nem elégít ki. Én is szeretem a durvább szexet de szerencsére a párom is. Ha szeret és azt akarja hogy neked is jó legyen megprobál a kedvedre tenni csak meg kell besélni
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne dugd meg 1 hétig, utána úgy megkúr, mint a huzat, ha akarod, ha nem.
 6/22 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44"

LOL

2011. jún. 3. 21:45
 7/22 anonim ***** válasza:
igenxDXD
2011. jún. 3. 21:48
 8/22 A kérdező kommentje:
hát köszi...mellesleg most szégyellnem kéne azt, hogy milyen a szexuális habitusom? amúgy szeretem, de ha úgy érzed szex közben, hogy egy gumiférfivel is izgalmasabb lenne, hát az nem túl jó. és nem igaz, hogy könnyen feladom, rengeteget próbálkoztam, fehérneművel, mindennel, de semmi eredmény. gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ebben és tud olyat mondani, amit még nem próbáltam vagy hát azt, hogy sosem fog megváltozni.
2011. jún. 3. 21:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen helyzetben voltam, és nem akartam hinni a szememnek. Már azért is ment a hiszti, ha "véletlenül" meg mertem karmolni a hátát picit szex közben... Tipikusan az izgalom nélküli szex volt, gyakorlatilag MINDIG ugyanazzal a forgatókönyvvel, és ennyi. Próbáltam rávezetni, de nem használt, illetve láttam rajt, hogy ez kényelmetlen neki, aztán később nem is erőltettem. Nem csak itt, másban is kiütközött mennyire különbözőek vagyunk, így szakítottunk pár hónap után. 22L
2011. jún. 3. 23:54
 10/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ utolsó!
2011. jún. 4. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!