Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én bírom a picit durvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én bírom a picit durvább szexet, de a párom nem képes rá. Érdemes vele küzdenem?

Figyelt kérdés
durván hangzik, hogy h@lye, de ha ez van. nőként is bírom a picit durvább szexet, lefogás, harapdálás, stb. tetszik a szerepjáték, hogy én nem akarom, vagy pl néha kedvem van arra, hogy letámadjon, de sosem veszi a jeleket(pedig már el is mondtam neki mire figyeljen) és ha meg mondani kell, hát, nem az igazi. ő meg semmi, csak a nyugis simogatós entyempentyem. ha megpróbálom ilyenre rávenni, akkor egyrészt látom rajta, hogy nem érzi jól magát benne, másrészt nem is kapja el az ütemet. vagy semmit sem csinál vagy túlságosan is és pl nagyon megszorít(akár foltos is maradok) vagy nagyon megharap, stb. magyarul neki ez nem fekszik. próbálom tanítgatni, de süt róla, hogy idegen tőle. engem viszont ez a szexuális élet nem elégít ki. mit gondoltok, érdemes küzedni vele vagy ennek így nem sok jövője van? kinek milyen tapasztalatai vannak a téren?
2011. jún. 3. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Ha szeretitek egymást.... ha kis rózsaszín masnik, macikák, meg picike pillangók, akkor le is tudsz szokni arról a csúnya szexről, máskülönben egy hányadék ember vagy akit fel kell darabolni, és levizelni a főtéren.....

Te jó ég!!!!!

És vannak!!!! Még mindig vannak ilyen idillikus kretének!!! Sok hülye tini, akiknek fogalmuk sincs egy párkapcsolatról, az életről, a szexualitásról, és nagyjából semmiről! Élnek a saját kis színlelt viva tv-s kavarós lelkibetegeskedős világukban és osztják itt az észt!

Kérdezőnek:

Az ilyen csávóban semmi tűz nincs. --> Neked ez nem pálya! Keress egy igazi férfit aki kielégíti a vágyaidat! A sok fújoló agyatlant meg hagyd meg a saját hitében! Ha nekik lesznek gondjaik, ők majd szenvedni fognak, mert gyávaságukat mindig megmagyarázzák mindenféle szép hozzáállással!

Olyan párt válassz, aki megfelel az igényeidnek! A szex minden jól működő kapcsolat alapja!!! Ez olyan törvény ami csak azért nincs kőbe vésve, mert nincs olyan nagy kő amire a nagy betűk ráférnének, mert ez akkora igazság, hogy sokan nem is látják meg mert olyan kicsik ahhoz képest!

Én is kis simogatós vagyok, de néha izgalmas, amikor befogod a csaj száját, és hátulról bevágod neki, és jó keményen megfarkalod, majd megfordítod és az arcára vered. Ezt sok lány élvezi, mert izgalmas és vad játék. Neked is egy olyan srác kell, aki nem a buszsávban cammog! :)

28F

2011. jún. 4. 00:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem érdemes egymással küzdenetek. Mások vagytok, nem illetek össze, ne húzzátok egymás idejét és hülyítsétek egymást. Engedjétek a másikat boldognak lenni egy másikkal aki értékelné is...
2011. jún. 4. 03:13
 13/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat. valahogy én is ebben vagyok már egy ideje, hogy ennek vége lesz. vettem mindenféle szexi fehérneműt, fűzőt, magassarkút, az egyetlen reakció, amit ki tudtam belőle csikarni, az az hogy:jajj, de csinos, nagyon tetszik. próbáltam olyat, hogy szokatlanabb helyeken csináljuk, de az sem jött be. próbáltam, hogy húzom az agyát, aztán mindg visszatáncolok, de ahelyett, hogy beindulna és elkapna megsértődik.

szóval nekem senki se mondja, hogy nem próbálkoztam. de ami nem jó, az nem jó.

2011. jún. 4. 11:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen,itt a baj a pároddal van.Lehet hogy szeret téged,de unalmas a kapcsolatotok. Én azért kipróbálnám,hogy nem engedek neki vagy egy fél,akár 1 hónapig semmi szexet,és akkor mit csinálna.Szerintem úgy nehéz lenne entyempentyem módra szeretkezni,rögtön letámadna.Bár,emberfüggő.Szerintem próbáld ki,tarts ki addig,és ha ez sem válik be,szakíthatsz vele,a szex tényleg fontos része a kapcsolatnak,de ha szereted,nehéz lesz elhagyni.
2011. jún. 4. 12:47
 15/22 A kérdező kommentje:
már ezt is próbáltam, volt hogy 3-4 hétig nem volt szex. mindig azt mondtam nincs kedvem vagy fáradt vagyok. megsértődött. aztán rámásztam, de ugyanaz. szóval ez sem vált be.
2011. jún. 4. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:akkor sajnos nem tudsz mit tenni,ha már az idő sem segít,akkor valami nem megy nála. Lehet hogy ő mindig is ilyen volt,és nem szeret annyira,hogy megváltozzon,hogy neked jó legyen,vagy nem tud megváltozni.Azért én azt hittem,minden pasiban megvan az a vadállat,hogy akkor most elkaplak és kikötözlek..én is olyan vagyok,mint te(bár nem mindig)az én párom megérzi,ha kicsit vadabb akarok lenni.Harapdálom,markolászom a fenekét,és nem csak simogatom és csókolgatom,mint egyébként.Javaslom,ha sikerül,hagyd el,mondjuk azért nem mondom,hogy szakíts vele rögtön,mert biztos szereted őt,és ez így megnehezíti.Sajnos ha nem megy sehogyan,hogy rábeszéld,sosem lesz olyan a szex,mint amilyet szeretnél.

16/L

2011. jún. 4. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. jún. 4. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves 00:40-es, sajnállak hogy ilyen vagy! Kérdező TÉNYLEG beszéld meg vele és ha nem megy nem fog változni hagyd akkor
2011. jún. 4. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:

tegnap 17:28

Miért milyen vagyok? :)

2011. jún. 5. 15:03
 20/22 anonim ***** válasza:

tegnap 11:10

Hol lehet téged megnézni azokban a szexi rucikban? :) ;)

2011. jún. 5. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!