Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e érte küzdenem vagy hagyjam? De nagyon megszerettem és nagyon szar.
Van 1 srác akit már régóta ismerek de csak msn-röl személyesen még nem találkoztunk és egyre kevesebbet beszéltünk msn-en is és 1 idő múlva már nem is beszéltünk. Olyan 4-5 hónap után véletlenül ugyan ott bulizott ahol én és 1 haverja bemutatott neki engem és megismertük egymást. Az nap ott aludtam nála 1 b.nőmmel. Még a discóba mondta h szakított a b.nőjevel 1.5 hete és összejöttünk. De fent nála nem volt semmi a csókon kívül
rá olyan 2 napra kb írta nekem msn-en de úgy h ott ült mellettem h kibékült a barátnőjével és ez tök szarul esett meg minden és még kb fent voltam nála olyan 4 napot és mind a 4 napon együtt aludtunk és ugyanígy átölelt és csókolt is és az uccsó napon megtörtént az (sex)és utána meg feküdtünk egymás mellet és azt hajtogatta h menyire megbánta meg h mekkora hülye ő szeretni a b.nőjét stb..
És utána írta nekem msn-en h "szép volt jó volt de felejtsük el"
hat jol atb@szott ne tudod discoba azok jarnak akik 2 italal megakarnak feketni valakit
ebbol talan levonhatnal nemi kovetkeztetest
Bocsi a lényeges részt kifelejtettem :$:
És amúgy is költözik le vidékre és messze lesz tőlem de a lakótársa azt mondta h nem lesz sokáig a mostani barátnőjével és h ő látja rajta h szeret engem
és most nem tudom mit tegyek hagyjam-e vagy küzdjek érte.
Mielőtt elmegy, megmondhatod neki, hogy neked több volt az, ami kettőtök között történt, mint egy kaland.
Ezek után vagy rájön hogy inkább te kellesz neki, vagy ha legközelebb is szakít a nőjével, tudja hogy téged újra kihasználhat. Kényes helyzet...
Kedves kérdező: Én is azt mondom, hogy hagyd.
De te az7rért nem akarod hagyni mert beleszerettél?
Tudod azért mondom én is h hagyd mert ha mégis valahoyg összejönnétek akkor utána tuttira megcsal...ez 100% és haoyg mso tis félrebeszét h egyik nap fent a másik nap lent(ami nagy határozatlanságra vall ás fiúknak NEM SZAABD határozatlannak lenniők mert az milyen férfi, nem?), ez máris olyan h sose bizhatsz meg benne és bármikot megcsalhat bármikor előjöhet meginn valamivel ami bántani fog téged...
Ha jót akarsz magadnak és ennek akapcsolatnak akkro szerintem ne jöjj velel össze, mert csak sznvedni fogsz vele...És akkro majd még rosszabb lesz a szenvedés mint most ha hagyod...nem votl elég ennyi szenvedés???
Ha nem akkor járj vele..mindeki a szenvedésdeiből tanul és fejlődik a legjobban...és aki nem tanul a szenvedéseiből az addig fog szenvedni amig meg nem tanulja...
Szál a leghelyesebb út h inkább hagyd és keress mást aki megérdemli a szereteted.
Hááth jah de utána mégis lefektetett és mégse telt el olyansok idő h jobban megismerjétek egymást...
És nem tudom ki hogy van vele de ha valamit mondasz és a másik arra vágja h "én nem vagyok ilyen" az máris nekem gyanúsnak tűnik mert áltelában aki tényleg nemolyan az nem kürtöli el és nem dicsekszik vele, hanem hagyja h te döntsd el, h ő milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!