Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenkinek vannak perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

"néha idegenekét is megfogdosom" hogy csinálod?

2012. szept. 17. 13:13
 72/84 anonim ***** válasza:
100%

Perverz hajlam?

Szeretem a popószexet, tetszik a harisnyakötő de nagyon,

Mélytorok is nagyon bejönne csak sajnos nagyon kevés lány tudja.

Legutoljára megkértem a barátnőmet hogy csináljon nekem prosztata masszázst. :-)

Néha megkérem hogy hagyja meg a fanszőrzetét ne borotválja le 1 hétig az is nagyon tetszik.

Volt ebben valami perverz?

2012. szept. 17. 13:17
 73/84 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Ma mar egyik dolgot sem neveznem perverziónak.

2012. szept. 17. 13:34
 74/84 anonim ***** válasza:
95%

medencében hülyéskedni egy lánnyal és nagyokat nevetni közben. lenyomkodni egymást (rövid időre) víz alá, az egyikünk kézen áll a víz alatt a másik pedig tartja a lábát, esetleg felemeli és eldobja. meg hasonló hülyülések.

tetszene ha egy lány lenyomna a víz alá és lenyomva tartana kicsit. ez strandon, uszodában párszor előfordult már, kedves lány barátok nem sejtik mennyire örültem neki. kádban még senki nem nyomott le víz alá, de ott is nagyon jó lenne kipróbálni.

ezeket leszámítva állítólag teljesen normális vagyok. 30F

2012. szept. 17. 13:42
 75/84 anonim ***** válasza:
60%

Én fiú vagyok, nem tudom mennyire perverz, de engem ezek izgatnak:

Imádom a természetes illatokat, a lányok testének, hajának, intim részeinek illatát. Sajnos a legtöbb lány illatosítja magát valamivel, de a mesterséges szagokat nagyon nem szeretem.

Nagyon izgatnak a bugyik (bármilyen csak ne tanga), a combfix, harisnyakötő, szeretek úgy pettingelni vagy szeretkezni, hogy van a lányon valamilyen fehérnemű.

Kicsit fenék mániás vagyok :) Nagyon fel tud izgatni egy fenék, még akkor is, ha átlagosnak mondható, ha pedig kivételesen formás akkor eldobom tőle az agyam :) Imádom fogdosni, simogatni, markolászni, hozzádörgölőzni. De az anál nem igazán vonz, bár ha kipróbálnám lehet megtetszene.

Valaki írta fentebb a nyál átcsorgatását egymás szájába, azt is kipróbálnám :)

És még azt próbálnám ki egyszer, hogy egy lány lepisil. Mondjuk én lefekszek, ő fölém áll terpeszben vagy guggol és a mellkasomra, hasamra, ágyékomra. Na ez gondolom már tényleg perverznek számít :)

És neked kérdező milyen perverz hajlamod van? Megválaszolod a saját kérdésed? Lány vagy vagy fiú?

2012. szept. 17. 13:43
 76/84 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok 30 fölött.

A perverzitásom abban merül ki, hogy szeretkezés közben szeretem punciból szájba tenni a férfiasságom akar többször is (bár egyesek szerint ez normális).

A harisnyatartó az nekem is nagyon bejön de szerintem az nem perverzitás. Viszont a pisiszexet többen is említettek már a válaszolok közül és ez az én fantáziámat is izgatja igaz csak a testre, lábra pisilés ( a szájba pisi már túl extrém). Kb. ennyi.

2012. szept. 17. 13:59
 77/84 anonim ***** válasza:
Animalszex! Imádom nézni amikor egy lányt dug a kutyája vagy az én kutyám...
2012. szept. 17. 15:11
 78/84 anonim ***** válasza:
2012. szept. 19. 01:46
 79/84 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a válaszadók 70 %-a teljesen normális dolgokról ír. Nagyon sok dolog a felsoroltak közül nem tartozik a perverziók közé, csak valamiért a vágyaink kibeszélése, másokkal való megosztása még mindig tabunak számít...nekem ez jön le ezekből a válaszokból. Aztán persze voltak olyanok is, akik pontosan tudták, hogy mi a perverzió, és hogy ők megütik a mércét! :D
2012. szept. 19. 14:19
 80/84 anonim ***** válasza:
én a 74. voltam. ha esetleg van itt lány aki nagyon szeret úszni vagy ilyesmi, szóljon! :D
2012. szept. 19. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!