Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenkinek vannak perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
84%
popó..
2011. nov. 7. 11:02
 52/84 anonim ***** válasza:
50%
Én szeretem kikötni a lány kezét, bekötni a szemeit, durván megszopatni, mélytorkos, hajnál fogva belerángatós módon. Aztán lazulásként kinyalni a punciját és a popsiját, jó mélyen, közben a seggem nyalatni vele és egyre több újjal tágítani a punciját. Utána nagyon alaposan megdugni, elverni a popsiját, harapdálni a melleit, megdolgozni a farkammal mindkét lyukát és teleélvezni az arcát, száját mellét. Ez perverz? Szerintem csak egy kicsit vadulósabb szex. Szinte minden lány benne volt eddig. :)
2011. nov. 7. 11:40
 53/84 anonim ***** válasza:
42%
Szeretem a nercbundás, csinos, fiatal nőket. Szeretek szexuális dolgokról írni, de inkább elegánsan, mint közönségesen. Szívesen dugnék meg egy szép nőt, és egy gyúrós jó pasit közös szex során. Először mindenki megmasszírozna mindenkit finom olajjal. Aztán a fickónak néznie kéne ahogy kefélem a nőjét. Hogy először finoman mindenhol csókolgatom, kivéve a nemi szervet. Ahogy beindul. Ahogy kinyalom. Ahogy kefélem minden lukát. Ahogy leszopja a szaros farkamat. Aztán a fickó farkát a nő szájába verném, utána közösen zuhanyoznék a pasival, leszappanoznám mindenhol, és ő is engem, és kivernénk egymásnak. Szerinted ez mennyire beteg, kérdező?
2011. nov. 7. 12:54
 54/84 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: őszintén szólva eléggé beteges!
2011. nov. 7. 13:30
 55/84 anonim ***** válasza:
38%
Azt nem mondtam, hogy ezek meg is valósultak;-D.
2011. nov. 7. 15:00
 56/84 A kérdező kommentje:
értem, viszont akkor is beteges
2011. nov. 8. 07:32
 57/84 anonim ***** válasza:
14%
Ha valaki a boxról kérdezősködik, ne csodálkozzon a K.O.-n. Te pszichológus/pszichiáter/szexológus/orvos vagy, kérdező?
2011. nov. 8. 21:54
 58/84 anonim ***** válasza:
100%

en imadom az ember termeszetes illatat es szaglaszni a honajat, imadom az artattlan szegyenlos fiukat akik butak az agyban es nagyon felenkek! Imadom a spermaizet, de szegyelem elmondani

imadok masztizni egyedul csak ugy tudok kielegulni, pasival nem jutok csucsra barmit is tenne ertem!!!

L 31

2012. jan. 12. 09:25
 59/84 anonim ***** válasza:
Utolsó , és hogy a pasival közös maszi van? Vag ypetting akkor sem tud a férfi kielégiteni ? A nőkkel mi a helyzet nálad ?
2012. jan. 12. 09:32
 60/84 anonim ***** válasza:
80%

Imádom a hajat,Nem festett, nem tépett, hosszú, és selymes,

A puha, formás, apró fülcimpákat,(néha idegenekét is megfogdosom)

És a lábakat. Komoly fehérnemű fétisem van, csak combfixben szeretkezem.

21/L

2012. jan. 12. 10:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!