Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenkinek vannak perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek vannak perverz hajlamai? Ha neked is van, mi az?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
100%
Egy csinos nő megdug az ujjaival.
2011. júl. 28. 14:45
 42/84 anonim ***** válasza:
62%

Az elmult napokba kiirtam egy kérdést,a feetishemmel kapcsolatban. Mindenki betegnek,agybajosnak kiáltott ki.

:(

Psihologoshoz irányítottak,nagyon kevesen értették meg.

Ugy látom,ha nekem pszihológushoz kell mennem,jó páran velem jöhetnek.

De én elfogadom,hogy mindenkinek van feetishe,ezért nem nézek le senkit.

Nekem amúgy pelenka feethisem van.

2011. júl. 28. 14:54
 43/84 Dottorre ***** válasza:
100%

14:45 akkor miért nem felcsatolhatóval? Az jóval érezhetőbb és élvezetesebb móka-

14:54: Mindenkinek olyan fétise van, amilyet akar, ez csak és kizárólag rá tartozik, illetve a párjára. Más kérdés, hogy a pelenka fétis annyira nem elterjedt, mint az előbb említett "kötözzön meg, tömje be a számat és dugjon meg" fétis, ebből nyilván több van, és hát jóval többen szeretik. Ettől még te is ember vagy, és ők is, mi is azok vagyunk.

2011. júl. 28. 15:36
 44/84 anonim ***** válasza:
91%

Talp, lábfej. Akármeddig elnyalnám egy szép csaj lábait...:D

Vagy összezsugorodnék, és úgy kényeztetném a lábát.

2011. júl. 28. 15:48
 45/84 anonim ***** válasza:
100%

14:54 vagyok

köszönöm Dottorre a kisegítő vállaszát.Én is ezt akartam megfogalmazni,csak rövidebben.

2011. júl. 28. 15:48
 46/84 anonim ***** válasza:
86%

Huhhh hát én imádom amikor már csak fehérnemű van rajtunk és annyira áll neki, hogy ahhh ... :) olyan jó akkor érezni, meg dörgölőzni rajta.

A párom szereti a csipkét, a franciabugyiért oda meg vissza van :) imádja a harisnyát rajtam, múltkor vettem egy gyönyörű szépet, csipkéset, feketét, és csak az volt rajtam meg a melltartó.

Én a hátamon feküdtem, ő előttem térdelt, a lábamat kinyújtottam és cirógattam vele mindenhol ahol értem :)

neki lábfétise van, úgyhogy azzal csaptam ki neki :P imádom nézni :P

2011. júl. 28. 16:23
 47/84 anonim ***** válasza:
70%
meg persze csinálni. ez perverz? :$
2011. júl. 28. 16:23
 48/84 anonim ***** válasza:
83%

Én imádom ha a barátnőm megcsikiz...

Az a vágyam vagyis inkább fantáziám mer nem hiszem h rá tudom venni, h kikötöz rendesen, beköti a számat és csikiz jó sokáig kegyetlenül :D és élvezi :D

Ez nagyon perverz? :DD

2011. júl. 28. 16:39
 49/84 A kérdező kommentje:

Nos, van miben válogatni. Az az érzésem, hogy egyes fétis lassan mar elfogadottá válik az emberek tudatában - és igazából mar nem is annyira számít fétisnek.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 29. 09:22
 50/84 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen kinyalnám annak a lánynak a seggét aki tetszik.
2011. júl. 31. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!